Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради виносить на обговорення громади міста проект регуляторного акту «Про затвердження регламенту проведення конкурсу та умов конкурсу на визначення перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах загального користування», яким передбачає затвердити регламент проведення конкурсу на визначення перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах загального користування та умови проведення конкурсу на визначення перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах загального користування.
Із повним текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради: www.novograd.osp-ua.info у рубриці «Нормативна база» — «Проекти рішень виконавчого комітету» та у Новоград-Волинській щотижневій газеті «Звягель».
Свої зауваження та пропозиції просимо надсилати у письмовій формі розробникам — відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради за адресою: вул.Шевченка, 16, каб. №12, м.Новоград-Волинський, або на електронну адресу: enovograd@ukr.net до 25 листопада 2018 року.
Відділ підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради