ПОМИНАНИЯ 15/2009

ПОМИНАНИЯ 15/2009







































9 квітня — 40 днів, як передчасно обірвалося життя найдорожчої людини — Петра Миколайовича РЯПОЛОВА


Затих твій ніжний голос, закрились рідні очі, перестало битися твоє любляче серце… Ти пішов від нас так рано, ніхто не зміг тебе спасти. Ти так життя любив і жити так хотів, багато планував, але смерть тебе забрала. Погасла свічка, не стало радості й тепла. Немає у світі таких слів, щоб передати наше горе. Немає слів, щоб загасити тугу за тобою. Серце болить, душа голосить — тебе з нами вже немає. Без тебе хата спорожніла, так доля жорстоко розсудила. Залишилась на серці
глибока рана і порожнеча, яку нічим заповнити. Як нам не вистачає доброго погляду, веселої посмішки, мудрої поради, щоденної підтримки, — які були для нас життєвим світочем і дороговказом… Дякуємо за те, що ти був у нашому житті, що дав нам життя, за все, що зробив для нас. Світла пам’ять про тебе завжди житиме в наших серцях. Нехай Бог дарує Царство небесне і вічний спокій твоїй світлій душі. Спочивай з миром.


Вічно сумуючі дружина, діти, онук та рідні



9 квітня — рік, як пішла за обрій Софія Леонідівна РОЮК


Серце плаче і душа щемить, що тебе немає і нічого не змінить. Хай наші сльози не тривожать твої сни, твій образ буде в нашім серці назавжди. Царство небесне тобі, наша рідненька.


Чоловік Олександр, дочки Людмила, Тетяна, зяті Іван, Олег, онуки Діаночка, Саша, Юлія



13 квітня — 40 днів світлої пам’яті Володимира Івановича ДЯЧЕНКА


І знову згадуємо… Спогади і сльози… Вже 40 днів живеш далеко ти, лунають твої кроки на порозі, ти нас залишив, ми самотні назавжди. Весна царує, сонце світить, ти так любив, коли квітуть сади, ти так хотів, щоб рідні святкували твій День народження всі разом навесні. Нехай тобі там тихо сяють зорі, спокійно спи, ми пам’ятаємо тебе, твій вічний поклик серця не згасає, тобі, наш любий, дякуєм за все.


Мама, дружина, діти, рідні



4 апреля прошло 9 дней со дня смерти Александра Ивановича ДИРИЖЕНКО


Мой родной сыночек, Царство тебе небесное, вечный покой твоей душе.


Мама



12 квітня минає 6 років з дня смерті Наталії Григорівни ТРОФІМОВОЇ з Городниці


Як, тяжка хвороба передчасно забрала від нас її життя. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях.


Сумуючі чоловік, сини Коля і Ваня, мати, батько, брат Саша з сім’єю, сестра Алла з сім’єю, всі рідні і близькі



11 квітня минає рік трагічної смерті чоловіка та батька Володимира Леонідовича ЗАБРОДСЬКОГО


Згасла свічка, зів’яли квіти, нема без тебе світла і тепла, скажи нам любий, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе нема? Царство небесне і вічний спокій і наша вічна пам’ять.


У вічній скорботі дружина, діти та рідні



12 квітня — річниця світлої пам’яті Володимира Петровича ШЕЛЬМУКА


Час ніколи не загоїть біль в наших серцях. Кожен день ти будеш в нашій пам’яті і серцях. Царство тобі небесне і вічний спокій. Хай земля тобі буде пухом.


Дружина, діти, онук та рідні



11 квітня минає 4 роки, як пішла з життя наша рідна дочка, дружина, мати, бабуся Галина Кузьмівна ГЕРАСИМЧУК


Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Хай земля береже твій вічний сон. Нехай всі, хто тебе знав, — згадають та пом’януть добрим словом. Царство тобі небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі мати, чоловік, діти, невістки та онуки



11 квітня минає 40 днів, як передчасна смерть забрала від нас люблячого чоловіка, сина Анатолія Севастьяновича ГОРБАТЮКА с.Стриєва


Ти пішов від нас, хоча любив життя, людей, поспішав робити добро. Ще вчора жив, ще вчора був, сьогодні всіх ти нас забув, пішов у вічність, в другий дім, лишив у серці жаль і біль. Царство тобі небесне і наша вічна пам’ять.


У вічній скорботі мама, дружина, сестри, брат та всі рідні