Водоканал наголошує: самовільно знімати пломби  чи лічильники заборонено! Як діяти, якщо виникла така потреба?

Водоканал наголошує: самовільно знімати пломби чи лічильники заборонено! Як діяти, якщо виникла така потреба?

Шановні абоненти централізованого водопостачання! Комунальне підприємство Звягельської міської ради «Звягельводоканал» звертає вашу увагу та наголошує, що самостійно знімати пломби, лічильники води заборонено.

Часто трапляється, що при витоку води, аварії в мережі та інших ситуаціях, коли виникає потреба терміново зняти пломбу, споживачі не думають про законність та подальшу відповідальність за свої дії.

У першу чергу, причина цьому — не розуміння, як правильно діяти у таких випадках.

Саме тому, задля уникнення непорозумінь між споживачем та Водоканалом, вам необхідно зателефонувати за одним із нижче вказаних номерів телефону: (04141) 3-54-36; 097-79-55-184; 063-85-94-292 та повідомити про витік води чи іншу причину, внаслідок якої потрібно зняти лічильник чи пломбу.

Диспетчерська служба КП «Звягельводоканал» працює цілодобово, працівники нададуть покрокову інструкцію, як правильно діяти. Вся процедура займе у вас не більше п’яти хвилин.

Підприємство підкреслює, що самовільне зняття пломби/лічильника є порушенням розділу ІV наказу №190 від 27.06.2008 р. «Про затвердження Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», та несе за собою накладення додаткової плати, яка вираховується за окремою формулою.

Інформація КП «Звягельводоканал»