Рішення пленарного засідання 26-ї сесії міської ради сьомого скликання від 01.11.2018 року

У зв’язку з суспільною потребою створення міського Парку відпочинку на вул.Надслучанська, 5, рішенням міської ради №556 вирішено викупити об’єкт нерухомого майна — комплекс (консервний завод), який розташований за зазначеною адресою та належить на праві власності ТОВ «Старий Звягель».
Рішенням міської ради №557 доповнено додаток до рішення міської ради від 22.12.2017 р. №410 «Про затвердження плану діяльності Новоград-Волинської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік» новими пунктами такого змісту:
Рішенням міської ради №573 внесено зміни у додаток 1 до рішення міської ради від 07.06.2018 р. №519 «Про справляння плати за землю у місті Новограді-Волинському», а саме: пункт 4 доповнити новим підпунктом 4.6 такого змісту: «4.6. Ставка податку за землі лісогосподарського призначення, нормативну грошову оцінку яких не проведено, встановлюється у розмірі 0,1% від нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Житомирській області». Це рішення набирає чинності з 01.01.2019 року.
У зв’язку з добровільним приєднанням територіальних громад, депутатами затверджено низку відповідних рішень. Зокрема, рішенням міської ради №562 депутати вирішили здійснити добровільне приєднання територіальних громад сіл Майстрів, Маковиці та Майстрова Воля Майстрівської сільської ради до Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади, а також затвердити план організаційних заходів. Далі зазначене рішення буде направлено до Житомирської обласної державної адміністрації, згідно з вимогами чинного законодавства.
Рішенням міської ради №563 утворено Майстрівський старостинський округ Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади з центром у с.Майстрів у складі сіл Майстрів, Маковиці та Майстрова Воля, а також покладено обов’язки старости в старостинському окрузі на Борисюка Олексія Миколайовича, який здійснював повноваження майстрівського сільського голови до приєднання, на період повноважень Новоград-Волинської міської ради сьомого скликання.
Рішенням міської ради №565 вирішено розпочати процедуру реорганізації Майстрівської сільської ради шляхом приєднання до Новоград-Волинської міської ради, створено комісію з реорганізації Майстрівської сільської ради та затверджено її склад, а також затверджено план заходів із реорганізації, виконання якого комісія під головуванням першого заступника міського голови С.Ю.Колотова має забезпечити до 03.12.2018 року.
Із повними текстами усіх прийнятих рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради у рубриці «Нормативна база — Рішення міської ради», результати поіменного голосування розміщені у рубриці «Нормативна база — Результати поіменного голосування».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради



























з/п
Вид і назва проекту регуляторного акту Відповідальний за розроблення проекту регуляторного акту Цілі прийняття Строки підготовки проектів
15 Рішення міської ради «Про внесення зміни у додаток 1, 2  до рішення міської ради від 07.06.2018 р. №519 «Про справляння плати за землю у місті Новограді-Волинському» Управління містобудування, архітектури та земельних відносин  міської ради Забезпечення збалансованості бюджетних надходжень 4 квартал 2018 року
16 Рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження регламенту та умов проведення конкурсу на визначення перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах загального користування» Відділ підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради Забезпечення стабільних, безпечних та якісних перевезень пасажирів міським автотранспортом загального користування 4 квартал 2018 року