Нове смачне виробництво: потрібен спеціаліст у сироварню

Нове смачне виробництво: потрібен спеціаліст у сироварню






Виготовлення крафтового сиру (ручної роботи) — це сьогодні особливий тренд. Гурмани цінують його, як справжній делікатес.









Йдеться про авторський підхід у виготовленні продукції з натурального молока, у яку вкладено любов до справи. Крафтовий сир вважається якіснішим і смачнішим, ніж звичайний фабричний, тому все більше людей віддають йому перевагу.









Цікаво, що ініціативні підприємці в нашому Звягелі взялися розвивати цю справу.





Козину ферму створили невипадково, бо їхня ідея полягає у виготовленні корисних козячих сирів. Такий сир містить більше вітамінів, ніж коров'ячий. Також серед переваг — профілактика хвороб, нормалізація тиску, зміцнення імунітету. Як кажуть, їстимеш козиний сир — не ходитимеш в аптеку і до лікарів.









У фермерському господарстві діє власна сироварня, де є напрацювання та авторські рецептури виготовлення сиру. Використовують молоко альпійської породи кіз, яких вирощують власними силами.





Зупинятися на цьому не збираються і шукають для сироварні співробітника.









Чудово, якщо Ви обізнані з цією сферою, володієте знаннями та уміннями. Якщо ж ні, то в цій роботі знадобляться такі важливі якості: зацікавленість у виготовленні крафтових сирів, ініціативність, амбіційність, здатність швидко навчатися, бажання працювати над якістю продукції та розвивати справу.









Хочете працювати? Дзвоніть: 0962116725.