Відбувся мітинг із нагоди Дня Гідності та Свободи

Відбувся мітинг із нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада у Новограді-Волинському, у Сквері Слави, біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України», відбувся мітинг із нагоди Дня Гідності та Свободи. Учасники мітингу пригадали події Майдану у 2004 році та Революції Гідності у листопаді 2013 року-лютому 2014 року.
До учасників заходу з промовою звернувся секретар міської ради Василь Остапчук, який висловив подяку всім тим, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Побажав усім благополуччя, злагоди, мирного неба над українською землею. «Сьогодні, в День Гідності та Свободи, щиро бажаю всім благополуччя, злагоди і непохитної віри в те, що ми все зуміємо зробити, як вільний і великий народ, на благо розквіту рідного міста та України, піднесення добробуту новоград-волинців, всього українського народу», — зазначив секретар міської ради.
Від молоді слово для виступу було надано представнику Школи лідера Палацу дітей та молоді Павлу Буковському.
Учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за майбутнє своєї країни. До пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» було покладено квіти та відправлено молебень священнослужителями Свято-Михайлівського собору.
Також на мітингу виступили Народний вокальний ансамбль «Віра» (керівник — Галина Кучинська), Ангеліна Бурківська та Валерій Гладунов.
За матерілами відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради