ПФК «Звягель» продовжив  переможну серію в Другій лізі

ПФК «Звягель» продовжив переможну серію в Другій лізі

У межах 5-го туру ПФК «Звягель» у Кременчуці завдав крупної поразки тамтешньому «Кременю-2» — 7:0. Ця перемога стала рекордною для команди Юрія Максимова у клубній історії звягелян.




«Цього разу героєм туру став молодий нападник ПФК «Звягель», уродженець Житомирщини — Максим Майтак! У матчі проти «Кременя-2» він більш, ніж гідно замінив кращого голеадора нашого клубу — Артура Ващишина!

Вдруге поспіль та втретє у п’яти турах чемпіонату нагорода кращого гравця туру дістається нашому футболісту.

19-річний форвард влаштував справжній перфоманс, забивши тричі та віддавши гольову передачу на Вадима Лучку! Не забуваймо, що Майтак у першому таймі забив ще один м’яч, незрозуміло чому скасований арбітром, і саме після його удару, відбитого голкіпером, свій гол забив і Денис Ндукве, тож Максим взяв пряму участь одразу в п’яти перших голах звягелян у поєдинку, який завершився рекордною для команди Юрія Максимова перемогою в клубній історії — 7:0!» — коментують подію на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

Крім хет-трика від Максима Майтака (35-та, 42-га й 60-та хвилини гри), голами відзначилися Вадим Лучка, Денис Ндукве, Ілля Чередниченко і Данило Волинець.
«Єдиною «ложкою дьогтю» в матчі стало вилучення незадовго до фінального свистка Максима Андрущенка, однак віримо, що хлопці в наступних, важливих матчах на чудовому рівні зіграють за себе і за свого партнера по команді. 4 гри — 4 перемоги! Кращого старту сезону в Другій лізі годі було й уявити! Вітаємо хлопців та бажаємо не зупинятися на досягнутому», — йдеться на офіційній сторінці клубу.

ПФК «Звягель» продовжує перебувати на другій сходинці турнірної таблиці, набравши 12 очок (один тур звягеляни пропускали через участь у кубку). Різниця забитих/пропущених м’ячів — 22:5. До команди «ЮКСА», яка наразі лідирує, турнірна дистанція складає лише один бал, проте лідер провів на одну гру більше.

Одразу двоє звягелян — серед лідерів гонки бомбардирів: до Артура Ващишина, який пропускав матч проти «Кременя-2», приєднався Денис Ндукве — в обох тепер по 5 забитих голів.

А серед «десятки» найкращих голеадорів чемпіонату — одразу четверо футболістів ПФК «Звягель». Крім основного дуету нападників, також Максим Майтак (4 голи) та Богдан Оринчак (3 влучні удари).

Наступний поєдинок ПФК «Звягель» проведе вдома. У межах 6-го туру Другої ліги звягеляни зіграють із «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки. Матч відбудеться у п’ятницю, 8 вересня, у Звягелі на стадіоні «Авангард». Початок — о 15:00.

\"ПФК

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»