Військові привітали захисниць із початком весни

Військові привітали захисниць із початком весни

Першого березня до місця виконання бойового завдання 140-го окремого батальйону територіальної оборони вдруге завітали з гостинцями представники олевської сотні бойового братерства України. У зоні бойових дій важливу роль відіграють портативні радіостанції, до яких голова сотні Володимир Ушко передав антени, які збільшують відстань передачі зв’язку, та акумуляторні батареї.

 

Воїни сердечно дякують за смаколики олевській громаді, на території якої певний час дислокувався 140-й батальйон ТрО. Зокрема, директору ПрАТ «Олевський хлібозавод» — за прекрасну хлібопродукцію. Особливо швидко розійшовся між хлопцями гречаний запашний хліб, який найкраще смакує з салом. 

Військові привітали захисниць із початком весни

Презентовані хлібозаводом торти дали можливість привітати з початком весни жінок-військовослужбовців військової частини. Командир Олег Климчук подякував захисницям, що на рівні з чоловіками вони пліч-о-пліч несуть на плечах тягар війни. Гарним доповненням для настрою стали тюльпани від магазину «Квіти» (директор — Іван Левковський).

До меценатів приєдналася олевська пекарня «ОРС» Людмили Гергало. «Їхня здоба, особливо булочки з маком, повернули нас у спогади про перебування на гостинній Олевщині», — поділилася враженнями бойовий медик Наталя Стретович. 

Військові привітали захисниць із початком весни

А святковий торт від меценатів із написом «Вітаємо дівчат з початком весни» ми подарували місцевим мешканкам, які передали військовій частині 25 тисяч гривень фінансової допомоги. 

Щиро вдячні наші кухарі за надану допомогу магазину «Все для дому» та Галині Мартинівні Грисюк.

Ось так підтримали нас волонтери. Ворог не в змозі вплинути на прихід весни, як і на неминучу свою поразку. 

І. Назарчук
заступник командира в/ч А7306 з МПЗ