Син, вчинивши розбій, забрав у батька пенсію

Син, вчинивши розбій, забрав у батька пенсію

14 березня до правоохоронців звернувся 69-річний житомирянин, на якого напав його син та силоміць відібрав пенсію. Нападника поліцейські розшукали за декілька годин. Йому повідомлено про підозру в учиненому.

 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції.

Правоохоронці встановили, що того дня до оселі потерпілого прийшов його 39-річний син. Чоловік веде антисоціальний спосіб життя та до батька навідується лише інколи. Відомо, що він притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками та майнові злочини.

Цього разу син вкотре вимагав у пенсіонера гроші. Отримавши відмову, він вдарив батька по голові та силоміць забрав з гаманця всі кошти.

На встановлення місцезнаходження фігуранта були орієнтовані патрулі, які працювали в місті. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та вже за декілька годин розшукали причетного неподалік крамниці, де той витрачав викрадені кошти.

Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому повідомили про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) КК України.

За таке діяння підозрюваному загрожує від 8 до 15 років ув’язнення.

Житомирське районне управління поліції