Спонсори, відгукніться:  будинок для літніх людей на межі закриття

Спонсори, відгукніться: будинок для літніх людей на межі закриття

Наша благодійна організація — відома як БФ «Надія для всіх» та функціонує 12 років. Упродовж семи років фонд утримує будинок для літніх людей. Наразі він знаходиться під загрозою закриття. 

Нині тут проживають 23 бабусі та дідусі, а ще — 13 переміщених осіб. Фонд існує завдяки пожертвам небайдужих людей. На жаль, упродовж останніх років, із підвищенням цін на електроенергію, заробітну платню, дрова, продукти харчування та інші витратні матеріали, утримувати заклад стало дедалі важче.

Людині складно на самоті, особливо, коли ти вже в поважному віці. Саме тому підтримка настільки важлива. Ми переконані, що життя має ефект сіяча: що посієш сьогодні — те пожнеш у майбутньому.

Наші бабусі та дідусі моляться про забезпечення закладу, адже не уявляють себе в іншому місці. Кожного дня дякують Богу за небайдужі серця, які продовжують допомагати стареньким жити в теплі, турботі та безпеці. 

Люди, котрі працювали 30 і більше років на державу, отримують сьогодні 3 тисячі гривень пенсії. Із 2017-го наш фонд утримує заклад. З того часу заробітна плата зросла з 1700 до 8000 тисяч гривень. Меценати, котрі допомагали будинку літніх людей з початку роботи, продовжують підтримувати заклад, але тепер цих коштів катастрофічно бракує. 

Дарина ВЕСЕЛЬСЬКА
студентка 3-го курсу ННІ філології та журналістики