ЩЕ В ОДНОМУ СЕЛІ Є ГАЗ

24 квітня справжнє свято блакитного вогника з нагоди пуску побутового газопроводу відбулося у селі Майстрів Новоград-Волинського району.
Навіть погода сприяла цій події — яскраво світило сонце, у повітрі стояв терпкий запах весняного цвіту.
Очільник району Микола Іванюк разом із головою кооперативу Людмилою Гулак запалили газовий факел на околиці села Майстрів, де встановлений газорозподільний пункт.
Із 185 будинків у селі газифіковано 123. На газифікацію будинків використано майже 600 тис. грн. — це зібрані кошти жителів, благодійні внески та кошти бюджету сільської ради. Проведення підвідного газопроводу до села фінансувалося за рахунок коштів державної субвенції, бюджету району та благодійних внесків.
Як повідомив голова адміністрації, будівництво підвідного газопроводу розпочалося ще п’ять років тому, а газифікацію села закінчили за півроку.
Жителі села подякували керівництву району, заступнику директору ТОВ «Укргазіндустрія» Ігорю Зелінському, працівникам ТОВ «Волинь» та управлінню з експлуатації газового господарства на чолі з директором Миколою Додоновим, голові кооперативу за сприяння і допомогу, за блакитний вогник у кожній оселі, що забезпечить тепло та позбавить проблем із заготівлі дров та вугілля, боротьбу із сажею на кухні, покращить побутові умови у будинках.
Наостанок Микола Олексійович побажав жителям села добробуту та тепла в оселях і в душі.
Прес-служба Новоград-Волинської РДА