Відбувся семінар для керівників ОСББ міста

10 грудня у великій залі Будинку рад за участі координаторки ПРООН щодо цілей сталого розвитку в Житомирській області Оксани Краплич та регіональної консультантки IFC (Міжнародна фінансова корпорація) в Житомирській області Оксани Рафальської відбувся семінар на тему: «Життєвий цикл будинку».
Голова правління Асоціації ОСББ «Затишна оселя» Ірина Розум ознайомила присутніх керівників ОСББ міста з актуальною інформацією щодо експлуатації житлових будівель в Україні з урахуванням норм українського законодавства та поділилася власним досвідом із зазначеного питання.
Оксана Краплич презентувала інформацію щодо мотивації та залучення співвласників багатоквартирного будинку до його утримання та ефективної експлуатації.
На заході були присутні активні керівники ОСББ міста, найбільш вмотивовані у впровадженні заходів із енергоефективності та скорочення використання паливно-енергетичних ресурсів у своїх домівках. Учасники семінару активно брали участь у заході та обмінювалися власними напрацюваннями.
Враховуючи потребу в постійному вдосконаленні знань щодо впровадження заходів, задля скорочення споживання енергетичних ресурсів та підвищення строку експлуатації багатоквартирних будинків, проведення таких семінарів є надзвичайно важливим.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради