Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал

Cтартував новий проект для успішного працевлаштування українців — Освітній портал державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua/).
Новий сервіс дозволить розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці; отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу; навчитися складати резюме сучасного формату; підготуватися до співбесіди з роботодавцем; обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
«Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання — знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», — підкреслила директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.
На сайті будуть упроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті.
Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості.
Довідково. Освітній портал ДСЗ розроблено на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Указу Президента України №837/2019.
За детальнішою інформацією звертайтеся до Державного центру зайнятості (289-40-79, 20@es.dcz.gov.ua).
Інформація Державного центру зайнятості