СВЯТО ШКІЛЬНИХ ДРУЗІВ

СВЯТО ШКІЛЬНИХ ДРУЗІВ

Першого травня щороку поспішають до Барвинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на свято шкільних друзів ті, хто 40, 35, 30, 25, 20, 15, 10, 5 років тому відлетіли у вирій життя зі шкільного порогу.
Вісім випусків зустрілися одночасно, та найдружнішими були 35-річки. Їх завжди багато: хто з Москви, хто з Італії, хто з Чернівців, хто з рідного села прибули до рідної школи.
Хлібом-сіллю зустріла випускників директор школи Людмила Тимофіївна Щепер під супровід хореографічної студії «Перлина» школи №7 міста Новограда-Волинського.
Приємно, що міська та сільська школи так дружать і співпрацюють.
Сподобалося свято, бо відчули, як старалися нам подарувати хвилини спогадів молодші школярі, інсценуючи смішинки зі свого життя.

Гарний настрій супроводжував нас упродовж вечора, бо лунали пісні-спогади про найкращі шкільні роки у виконанні тріо у складі Оксани Дзюман, Олесі Яцишиної та Анастасії Ночвай (школа №7), тріо дівчаток з Барвинівки — Тоні Косяк, Надії Тимощук, Галини Гордійчук.
Вальс.., і знову вальс.., що кликав до школи, нагадував про шкільних друзів, бентежив. А подарували його випускники Ольга Лейман та Роман Богдан.
Як гімн села, школи прозвучала пісня «Барвинівко моя», написана випускницею школи Тетяною Косяк.
Жіночий ансамбль Барвинівського Будинку культури, де співають і вчителі школи, завжди нагадує піснею «Приїжджайте частіше додому» усім випускникам, що: «Допоки нас чекають мами, І поки виглядають нас батьки, Провідуймо, та не лише листами, Хоч дорогі їм і скупі листи».
Спасибі педагогічному колективу Барвинівської школи, заступнику директора з виховної роботи школи №7 міста Новограда-Волинського Олені Іванівні Суховій, хореографу Людмилі Григорівні Міскевич, художнім керівникам Оксані Юріївні Дзюман, Павлу Власовичу Козиру за подароване свято шкільних друзів.
Ми, випускники, переконались, що краса безсмертна, слабне її блиск, та найцінніший її блиск — це молодь.

Щиро вдячні від усіх випускників В.ХАЛАН, Л.ДЕЧЕНКО, М.КИРИЛЮК, М.ЄФІМЧУК