Стартувала передплатна кампанія на II півріччя 2020 року!

Стартувала передплатна кампанія на II півріччя 2020 року!

Із 16 квітня «Укрпошта» розпочала передплату на газети й журнали на II півріччя 2020 року за друкованими каталогами.
\"Стартувала

Передплата проводиться за тарифами, затвердженими наказом Міністерства інфраструктури України від 09.09.2019 р. №686 та зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 24.09.2019 р. за №1052/34023 «Про затвердження Тарифів на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою» та відповідно до Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».
ПЕРЕДПЛАТИТИ ВИДАННЯ МОЖНА ЗА ТАКИМИ КАТАЛОГАМИ:

  • «Каталогом видань України «Преса поштою» на II півріччя 2020 року»;

  • «Каталогом видань України «Преса поштою» для Донецької та Луганської областей на II півріччя 2020 року»;

  • «Каталогом видань зарубіжних країн на II півріччя 2020 року»;

  • «Каталогом місцевих періодичних видань Житомирської філії АТ «Укрпошта» на II півріччя 2020 року».


ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕДПЛАТНОЇ КАМПАНІЇ:

  • на видання загальнодержавної сфери розповсюдження — до 16 червня 2020 року;

  • на видання, що включені до «Каталогу видань зарубіжних країн на II півріччя 2020 року», — до 04 червня 2020 року;

  • на місцеві видання (обласні, міські, районні) в строки, визначені, згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами, але не пізніше, ніж до 26 червня 2020 року.


ПЕРЕДПЛАТА З ПОТОЧНИХ МІСЯЦІВ 2020 РОКУ ПРИЙМАЄТЬСЯ:

  • на видання загальнодержавної сфери розповсюдження в обласних центрах і місті Києві — до 15 числа, а в інших населених пунктах — до 10 числа включно кожного місяця, що передує передплатному;

  • на місцеві видання — до 25 числа кожного місяця, що передує передплатному.


Оформити передплату можна у відділеннях поштового зв’язку та пунктах прийому передплати, у листонош на доставних дільницях або скористатися власним сервісом «Укрпошти» — «Онлайн передплата» — на сайті www.ukrposhta.ua (на видання загальнодержавної сфери розповсюдження та зарубіжні видання).
Це дуже зручно й актуально саме зараз, у період карантину, оскільки оформити передплату можна, не виходячи з дому, розрахуватися платіжною картою, а за часом це займає лише 3-5 хвилин.
ПІД ЧАС ПЕРЕДПЛАТНОЇ КАМПАНІЇ НА II ПІВРІЧЧЯ 2020 РОКУ ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕДЕННЯ НИЗКИ ЗАХОДІВ ДЛЯ КЛІЄНТІВ, А САМЕ:

  • акція «Я люблю передплату». При оформленні передплати на будь-які видання терміном не менше, ніж на 6 місяців, передплатник може стати учасником розіграшу цінних подарунків від «Укрпошти» — смартфона, мультихлібопечі, мікрохвильової печі, блендера, праски, електрочайника.

  • проект із доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!». Можливість оформлення передплати видань дитячої тематики на адреси дитячих будинків-інтернатів України, що є гарною нагодою подарувати дітям-сиротам можливість читати сучасні українські видання. Одночасно при передплаті видання на 6 місяців передплатник може отримати подарунок від «Укрпошти», оскільки, за бажанням, стає учасником акції «Я люблю передплату».

  • акція «Декада передплати». Можливість передплати окремі видань за зниженими цінами.


Інформація «Укрпошти»