ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!

6 червня працівники усіх засобів масової інформації відзначають професійне свято — День журналіста. Щиро вітаю усіх, хто присвятив себе журналістській справі!
Важко перелічити й оцінити всі грані і всю важливість обраної вами справи, осягнути вплив засобів масової інформації на різні сторони суспільного життя.
Ви виконуєте високу і відповідальну місію — стоїте на сторожі інтересів громадянського суспільства. Переконаний, що ваші знання, професійний досвід, висока відповідальність і надалі слугуватимуть утвердженню демократії і розвитку української держави.
Шановні журналісти, від щирого серця бажаю вам творчого натхнення, невичерпної енергії та сили духу у вашій нелегкій справі! Нехай розквітає ваш талант, зростає аудиторія шанувальників, а ваш шлях буде всіяний професійними успіхами!
3 шаною і повагою Володимир ЛИТВИН, голова Верховної Ради України

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня журналіста! Кожного дня ви кладете свою самовіддану працю на алтар правди та справедливості. Ваше гостре і влучне слово пробуджує від байдужості, здатне формувати свідомість громади, її характер, поведінку, вчинки, спонукати кожного до активної життєвої позиції.
Ваші виважені, правдиві та професійні матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашого славного Звягельського краю.
У день професійного свята хочеться висловити глибоку повагу до вашої професії. Зичу вам майстерності у розкритті актуальних тем. Нехай буде гострим ваше перо, сильним та переконливим журналістське слово. Будьте наполегливими на шляху творчого зростання, на сторожі високої духовності та моралі!
Бажаю вам невичерпної енергії, цікавих співрозмовників та щирих колег і лише позитивних особистих новин. Міцного здоров’я, успіхів, добробуту вам та вашим родинам!
З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!
Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем журналіста, святом тих, для кого творчість і об’єктивність стали нероздільними поняттями. Адже свобода слова,  достовірна інформація — це невід’ємні атрибути відкритого демократичного суспільства.
Дякуємо вам за вашу самовіддану працю, за небайдужість, об’єктивність та патріотизм, за ваші гарячі серця та щире бажання спільно з громадою змінити життя на краще. Ми віримо вам і покладаємо надії на ваш розум, талант та професійність.
Майстерності вам у розкритті цікавих, актуальних тем. Нехай буде гострим ваше перо, сильним, переконливим і полум’яним журналістське слово. Натхнення вам на нові звершення!
З повагою
Микола ІВАНЮК, голова райдержадміністрації
Віктор ГОНЧАРУК, голова районної ради