Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській міській ОТГ

«За минулу добу серед жителів міста лабораторно підтверджено 7 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Також коронавірус зафіксовано у 22 жителів району», — повідомила 5 листопада Наталія Корпач, завідувачка Новоград-Волинським міжрайонним відділом ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».
4 листопада повідомляли, що протягом попередньої доби лабораторно підтверджено 89 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед жителів міста Новограда-Волинського. Також коронавірус зафіксовано в 19 жителів району. На жаль, протягом доби стався один летальний випадок — померла жителька міста, 1943 року народження, у якої було діагностовано коронавірус.
В інформації за 3 листопада йшлося, що за минулу добу лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію серед жителів Новоград-Волинського району.
2 листопада поінформували, що протягом ТРЬОХ попередніх діб (п’ятниця, субота, неділя) серед жителів міста лабораторно підтверджено 104 нові випадки захворювання на коронавірус, а також 21 новий випадок — серед жителів району.
«Станом на 10:00, 5 листопада, на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 74 хворих на коронавірусну інфекцію. В ізоляційних відділеннях знаходиться 34 особи із підозрою на коронавірус. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 15 осіб знаходяться у важкому стані (2 хворих — на апараті ШВЛ)», — коментує ситуацію Василь Борис, т.в.о. головного лікаря КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО».
Шановні жителі Новоград-Волинської міської ОТГ! Щоб перервати ланцюжок передачі COVID-19:

  • прикривайте обличчя, коли кашляєте або чхаєте;

  • часто та ретельно мийте або обробляйте антисептиком руки;

  • намагайтеся не торкатися поверхонь у громадських місцях;

  • уникайте масового скупчення людей;

  • дотримуйтеся дистанції — 1,5 метра, якщо не вдається, то надягніть маску;

  • почуваєтеся погано — залишайтеся вдома та телефонуйте сімейному лікарю.


Не нехтуйте правилами та будьте свідомими! Бережіть себе та рідних!
За матеріалами міської ради