ПОМИНАНИЯ 29/2009

ПОМИНАНИЯ 29/2009































22 липня – рік, як трагічно загинув Анатолій Володимирович ТРОФІМЧУК


Світла пам’ять про тебе залишиться в наших серцях. Хай земля береже твій вічний сон і буде тобі пухом. Царство Небесне, вічна пам’ять.


Сумуючі дружина, брати, сестра



18 июля – год светлой памяти Виктора Леонидовича ВАЩУКА


И нет тебя, и всё вокруг молчит, и не вернуть, и не забыть, лишь с болью в сердце жить осталось. Мы помним о тебе, скучаем… Пусть небо для тебя там будет раем, земля же — мягким пухом!!!


Вечно скорбящие мама, папа, сестрички, зять, родные



19 липня – 9 днів світлої пам’яті, як пішла з життя після тяжкої хвороби наша дорога мама та бабуся Ганна Антонівна ІЛЬЧУК


Нестерпний біль в душі не вгамувати, і горе не виплакати сльозами. Час ніколи не загоїть біль у наших серцях. Хай земля береже Ваш вічний сон. Нехай всі, хто знав, згадають та пом’януть добрим словом. Царство Вам Небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі діти, онуки, рідні та близькі



У цю літню прекрасну пору, 15 липня, минуло 40 днів, як злетіла білим лебедем у вічну височінь душа прекрасної людини, чарівної жінки і мами, чудової і турботливої господині Ольги Василівни ПРОХОРЧУК


Ми всі знали тебе, дорога наша, саме такою. І завжди вселяли віру в наші серця щедрість і чуйність твоєї душі, доброзичливість до оточуючих. Тому несамовитий біль крає наші серця, що ти покинула нас. Здавалося б, тобі жити і жити, радіти донечці, синочку, чоловіку, рідним... Царство Небесне твоїй добрій душі.


З глибоким сумом чоловік, донечка, синочок, батько, сестри і брати з сім’ями, свекруха, свекор,сестри чоловіка з сім’ями



17 липня минає 2 роки, як немає з нами дорогого нам чоловіка, батька, дідуся Андрія Івановича ПОЛОЗУНА


Немає на світі таких слів, щоб передати наше горе. Кожну мить ти з нами. Світла пам’ять назавжди залишиться в наших серцях. Нехай Бог дарує тобі Царство Небесне і вічну пам’ять. Хто знав тебе, — хай згадають і пом’януть добрим словом.


Вічно сумуючі дружина, дочка, зять, онуки та всі рідні



18 липня минає рік, як пішов з життя коханий чоловік, батько, дідусь Платон Степанович КРАВЧУК


Пішов так рано ти з життя, так несподівано і так миттєво. Болить душа і серце крається від болю, наш любий, за тобою. Ти так життя любив, творив добро, ти жити так хотів і всіх зігрів любов’ю, багато планував, та все пройшло... Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь. Нехай тебе сьогодні люди добрим словом пом’януть. Царство тобі Небесне і вічний спокій душі твоїй.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



17 липня минає 5 років, як не стало Анатолія Володимировича ДАНЮКА


Здається нам, що десь в дорозі, що скоро станеш на порозі... Не хоче серце з цим змиритись, що в очі вже не подивитись. Молитва хай дійде до тебе, щоб рай там був тобі на небі, любов щоб наша тебе гріла, а пам’ять на землі зоріла. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Сумуючі дружина, діти, онуки, правнучок