ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

23 липня 2009 року відбулися збори територіальної громади селища Городниця. Перед жителями селища звітував селищний голова Онищук І.А. На порядок денний було винесено три питання:

  1. Звіт селищного голови про пророблену роботу виконавчого комітету селищної ради за перше півріччя 2009 року.

  2. Обговорення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

  3. Створення об’єднань співвласників багатоповерхових будинків у селищі Городниця.


Присутні були проінформовані про пророблену роботу виконавчого комітету селищної ради та виконання бюджету селища за перше півріччя, до відома жителів селища були доведені та обговорені Висновки Державної інспекції з контролю за цінами в Житомирській області щодо витрат на виробництво послуг з централізованого водопостачання та водовідведення від 8 липня 2009 року, що складають відповідно:

  • для бюджетних установ та інших споживачів на рівні — 15,75 грн., із них водопостачання — 6,11 грн., водовідведення — 9,64 грн.;

  • для населення, на рівні — 15,88 грн., із них водопостачання — 6,15 грн., водовідведення — 9,73 грн.


Нові тарифи вступають у дію через 30 днів з моменту опублікування їх в друкованих ЗМІ.
Досить змістовно проходило обговорення питання створення об’єднання співвласників багатоповерхових будинків. Перед присутніми виступив та надав відповіді на численні запитання керуючий будинками ОСББ «Колорит» Легенчук А.В., якого запросили для надання кваліфікованої допомоги у започаткуванні цієї справи в селищі Городниця.
І.ОНИЩУК, Городницька селищна рада