А НАМ — 15!

30 липня виповнилося 15 років відтоді, як вийшов у світ перший номер «Звягель-Інформу». Такий юний ювілей став свідченням становлення та популярності нашої газети — нині ми маємо найбільший на Житомирщині тираж серед регіональних ЗМІ. Це радує та дає натхнення для подальшої праці.
Ми намагаємося не стояти на місці — постійно працюємо над створенням нових рубрик, тематичних сторінок, написанням аналітичних матеріалів на найбільш актуальні теми та проблеми сьогодення. Ми спілкуємося з читачами і прислуховуємося до думки та поради кожного з вас, наші шановні читачі. Тож, маючи нагоду, вітаємо і вас з 15-річчям «Звягеля»!
Наш невеликий колектив — як одна сім’я. За ці роки ми стали єдиною родиною, і робота в газеті стала нашим життям. Ми переймаємо досвід і життєву мудрість старших колег, додаємо ентузіазм та невичерпний оптимізм молодості — і творимо ось таку газету.
Планів та задумів маємо багато. Всі вони спрямовані на те, щоб газета стала ще цікавішою, ще необхіднішою для читачів, бажаною у кожній домівці. Тож — до нових зустрічей!

Колектив «Звягель-Інформу»



ВІТАЮ!
колектив газети «Звягель-Інформ» з 15-річним ювілеєм! Щиро бажаю творчих успіхів, нових професійних досягнень, натхнення у праці на благо нашої держави України!

Володимир ЛИТВИН, народний депутат



З ЮВІЛЕЄМ!
Вітаю творчий колектив газети «Звягель-Інформ». Щиро дякую за плідну працю на благо нашого міста і бажаю здійснення всіх задумів та планів. Творчого вам натхнення та успіхів!
Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова

ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ «ЗВЯГЕЛЬ-ІНФОРМ»!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть щирі привітання з нагоди 15-ї річниці від дня створення Новоград-Волинської щотижневої газети «Звягель-Інформ». Бажаємо всьому творчому коллективу газети міцного здоров’я, творчої наснаги та нових здобутків на царині друкованого слова, з кожним роком молодіти душею, славити наше українське слово та духовність нашого народу.
М.ІВАНЮК, голова районної державної адміністрації
В.ГОНЧАРУК, голова районної ради