ДОПОМОГА ВІД ДЕПУТАТА

3 жовтня допомогу від депутата обласної ради П.М.Литвина отримали Центр соціальних служб сім’ї та молоді та Терцентр з обслуговування престарілих та одиноких громадян. Ці заклади звернулися до міської організації «Народна партія» з проханням допомогти молоді з функціональними обмеженнями з метою відновлення та підтримки їх фізичного та психічного стану, адаптації в суспільстві, а також людям похилого віку.
Тож у першу суботу жовтня депутат обласної ради Петро Литвин завітав до Новограда-Волинського, де у приміщенні Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вручив спеціальний візок Гонгальському Олександру Миколайовичу, який має діагноз ДЦП і є напівсиротою. Олександр, хоч і має функціональні фізичні обмеження, є неординарною особистістю. І навіть є срібним призером чемпіонату України з шашок. Нині хлопець може самостійно пересуватися у подарованому візку, за що Петру Михайловичу висловив щиру вдячність. Також депутат обласної ради вручив центру гімнастичний куточок (шведську стінку), бігову доріжку та велотренажер.
Зі щирими словами вдячності виступили батьки, діти, люди похилого віку.
Варто відзначити, що депутат обласної ради П.М.Литвин знаходить можливість і постійно надає спонсорську допомогу різним закладам Новограда-Волинського та області.
Поліна ТАРАСОВА, керівник секретаріату міської організації НП