ВІТАННЯ 42/2009

ВІТАННЯ 42/2009







































Головного лікаря Новоград-Волинського міськрайТМО, Заслуженого лікаря України, депутата міської ради від Народної Партії — Василя Миколайовича БОРИСА вітаємо з ювілеєм!


Василь Миколайович присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності. Багато вдячних пацієнтів висловлюють свою повагу Лікарю, який повертає здоров’я, розділяє і полегшує біль та страждання. Тому дозвольте у значимий у Вашому житті день, шановний ювіляре, висловити Вам безмежну подяку за невтомну працю та щире серце. Нехай усе добро, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею. Від щирого серця бажаємо міцного здоров’я і благополуччя, які так необхідні у
Вашій нелегкій та благородній справі. Зичимо витримки і наснаги для подальшої успішної праці в ім’я процвітання Новограда-Волинського.


З повагою, виконавчий комітет міської організації Народної Партії



18 жовтня вітаємо з ювілеєм Галину Леонтіївну ЛОПАТЮК


Люба, ніжна, мила, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. За працю всю, усе знання і вміння, за серця небайдуже стукотіння — подяка щира від дітей, онуків, рідних і людей!


З повагою чоловік, дочки Марина, Наташа, Оксана, зяті, 10 онуків, правнучка Віка



15 жовтня святкує своє 75-річчя Петро Іванович CУРАЙ


Працівники Палацу культури щиросердечно вітають Вас зі святом. Бажаємо здоров’я міцного — без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї — багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що є прекрасне у житті, від щирого серця бажаємо всі. Хай щастя панує у Вашому домі і радість хай буде завжди. Здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки.



14 жовтня відзначила своє 55-річчя Тамара Євгенівна РОМАНЮК


Нехай життя квітує буйним цвітом, і День народження приходить знов і знов. А доля хай дарує з кожним роком благополуччя, щастя і любов. Хай збудеться все, що ти хочеш, хай збудеться все, що ти ждеш, хай стежка проляже в трояндах, по котрій в житті ти ідеш.


З повагою дочка Галина, сестра Любов, брати Володимир, Микола та їхні родини



15 жовтня святкує ювілей Юрій Степанович ОЛЕКСІЙЧУК


Чому це сонечко так сяє

Сьогодні в небі ясно?

Воно, напевне, звеселяє

Людину! Як прекрасно!

Святкуєш ти свій ювілей,

І ми тебе вітаємо.

Всього найкращого тобі

У день цей побажаємо.

Бути завжди молодим,

Душею не старіти,

І про роки, що пройшли,

Ніколи не жаліти.

Ми тебе любимо, щастя бажаємо

І з Днем народження щиро вітаємо.


Дружина Світлана, син Женя



16 октября от всей души поздравляем с 70-летием дорогую маму, бабушку и любимую жену Веру Самойловну КУЧЕР


Мама милая, родная и бабуля дорогая. Поздравляем мы, любя, с Днём рождения тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог о нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


Дети, внуки, муж



17 жовтня святкує свій 55-річний ювілей Олена Миколаївна КУРИЛЕНКО


Наша мила і любляча, найкраща у світі, бажаємо щастя й даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З повагою діти, онуки



Об’єднання творчої інтелігенції щиросердно вітає заслуженого працівника культури України Петра Івановича СУРАЯ


з мудрим ювілеєм і бажає довгих, активних років життя при міцному, фізичному і духовному здоров’ї.


 

17 жовтня святкує ювілей Галина Василівна ВАЛІНКЕВИЧ


З ювілеєм сердечно вітаємо, від щирого серця здоров’я бажаємо! Зичимо в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога. Хай радістю в серці весна процвітає, хай мати Пречиста на крилах тримає.


Колектив водоканалу