ПОМИНАННЯ 45/2009

ПОМИНАННЯ 45/2009



















5 листопада минув рік, як пішов у вічне життя Петро Олександрович ШУЛЯКІВСЬКИЙ


Щемить душа і капає сльоза, і щось немов стискає й тисне в груди… Тебе із нами рік, як вже нема, а туга нас не покидає всюди… Земля тобі хай буде пухом і Вічне Царство в Небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди в наших ти серцях.


Сумуючі дружина, діти, онуки



11 листопада минає рік, як велике горе прийшло в наш дім, відійшов у вічність наш дорогий синок, онук, брат, племінник Роман Ігорович ЗАХАРОВ


Спи спокійно, наше вимучене життям дитя. Нехай наші сльози не тривожать твій вічний сон. Хто знав його, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Нехай земля для тебе буде пухом, а Всевишній дарує вічне життя у Царстві Небеснім. Пам’ять про тебе завжди буде у наших серцях.


Мама, бабусі, вся родина



4 ноября ушел в вечность Александр Яковлевич УКРАИНЕЦ


Прошло 5 лет, но каждое мгновение ты в наших тоскующих и любящих сердцах. Спи спокойно, Царство Небесное твоей светлой душе.


Родные



7 ноября — 9 дней светлой памяти Николая Ростиславовича СТОЛЯРЧУКА


Горе выжгло душу в пепел, муки боль разносит ветер и тоска кружится в доме, но душа твоя на воле. Любим, помним, верим, знаем, что Душёй живёшь ты с нами. Прикоснуться лишь не можем, от того и боль нас гложет. Ты рядом здесь и нет тебя. Скорбят и помнят все друзья. Семья смирится лишь не может, что там ты есть, здесь нет тебя.


Скорбящие жена, дочь, родители, сестра, все родные и близкие