ЗАТРИМОК ІЗ ФІНАНСУВАННЯМ ТА ВИПЛАТОЮ ПЕНСІЙ НЕМАЄ!

До управління Пенсійного фонду України в м.Новоград-Волинський Житомирської області звертаються громадяни, яких цікавить, як працюватиме управління у зв’язку з виникненням надзвичайної епідемічної ситуації в Україні, чи позначиться це на виплаті пенсій.
У зв’язку із цим інформуємо: жодних затримок із фінансуванням та виплатою пенсій на цей час не існує.
Виплата пенсій за листопад місяць поточного року розпочалася з 4 листопада згідно з календарними графіками.
Управління Пенсійного фонду України в м.Новоград-Волинський Житомирської області працює стабільно. Пенсії та грошову допомогу пенсіонери отримували і отримуватимуть вчасно і в повному обсязі.
На всі інші питання, пов’язані із пенсійним забезпеченням, перш за все, питання призначення та перерахунку пенсій, надаватимуться вичерпні відповіді.
Наголошуємо: жодній людині відмов не буде.
Але в інтересах громадян, для попередження зараження грипом та з метою обмеження відвідин ними місць великого скупчення людей (приймальні громадян), прохання — по можливості вирішувати питання по телефону. В управлінні працює «гаряча телефонна лінія» за телефоном 3-50-61 — відділ пенсійного забезпечення, 2-02-81 — відділ обліку надходження платежів, 2-09-26 — бухгалтерія, 2-05-33 — відділ персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж.
Додатково повідомляємо, що у зв’язку зі зміною порядку набору міжміських, міжнародних і мобільних номерів, з 14 жовтня 2009 року номер урядової телефонної «гарячої лінії» — 8-800-507-30-90 змінено на 0-800-507-309.
В.КАМІНСЬКИЙ, начальник управління