ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ВИПУСКНИКИ!

ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ВИПУСКНИКИ!

ДОРОГІ НАШІ ВИПУСКНИКИ!
Сьогодні ви стоїте на порозі дорослого майбутнього! Позаду залишається звичне, безтурботне життя, рідна школа, попереду – незвіданий та цікавий шлях, наповнений радощами і турботами. Зараз ви володієте надзвичайно могутньою силою, з якою здатні досягти будь-яких вершин: отримати гарну освіту, мати цікаву роботу, створити щасливу і міцну сім'ю. Згадайте сьогодні словом вдячності своїх вчителів, батьків, які віддали вам частинку свого серця, своєї душі, щоб вивести вас на широкий життєвий шлях.
Хочу побажати, аби кожен з вас знайшов себе у хорошій і потрібній справі, щоб можна було безбоязно дивитися у майбутнє. Сміливо робіть свій вибір. Вчіться, працюйте, насолоджуйтеся молодістю.
Нехай щастить в усіх ваших починаннях.
Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!
З повагою та найкращими побажаннями міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

ШАНОВНІ ШКОЛЯРІ, ВЧИТЕЛІ, ВИХОВАТЕЛІ ТА ВИПУСКНИКИ!
Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року наші учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності.
Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.
Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.
Бажаю вам віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, доброго здоров’я і миру у вашому домі.
З повагою голова районної державної адміністрації Л.М.МАРТИНЮК