«МІС ОСІНЬ» 9-Ї ШКОЛИ МРІЄ СТАТИ ХОРЕОГРАФОМ

«МІС ОСІНЬ» 9-Ї ШКОЛИ МРІЄ СТАТИ ХОРЕОГРАФОМ

\"«МІСЗолота осінь, яка щойно закінчилася, — стала порою тематичних заходів у дитячих садочках та загальноосвітніх школах. Один із таких творчих заходів відбувся 26 листопада у дев’ятій школі — конкурс «Міс осінь-2010» зібрав повну актову залу школярів, для яких подібні програми є можливістю як себе показати, так і відкрити нові якості в сусідах по школі. Тим паче, що конкурс творчий, а талантів у юних та активних — хоч відбавляй!

Конкурсантки, котрі змагалися за головний титул, виявилися і справді цікавими й непересічними, школярками 9-11 класів: Анастасія Дейнека, Таїсія Феденко, Віра Яловиця, Юлія Кривега та Олена Мельничук. У подібних конкурсах участь здебільшого беруть шкільні лідери, так виявилося і цього разу — дівчата намагалися яскраво заявити про себе, продемонструвати власні творчі уміння й знахідки у боротьбі за симпатії глядачів та схвальність журі. Не секрет, що саме зі шкільної сцени нерідко починаються перші життєві перемоги, тут здобувається перший досвід конкурентної боротьби, відчувається дух суперництва.
Захід складався з п’яти конкурсів: на початку дівчата представили глядачам свої візитки, в яких у цікавій формі розповіли про себе. Журі оцінювало не лише зовнішній вигляд, а й дикцію, змістовність та жвавість виступів, наявність у дівчатах родзинки. Вдруге конкурсантки зійшлися на одній сцені, презентуючи вбрання — у конкурсі «Показ сукні». Тут не зайвими виявилися грація, елегантність та вишуканість у контексті осінньої тематики. Дівчата, можливо вперше, відчули себе королевами балу та здобули шквал овацій від глядачів за подаровану красу.
«Світ моїх захоплень» розповів глядачам про уміння, які навряд чи продемонструєш за шкільною партою — дівчата танцювали, співали, показували театральні сценки, розповідали, ким мріють стати у майбутньому. Для журі визначальним у оцінюванні став наявний талант, а не спроба його показати, вміння захопити і тримати зал. Саме у цьому конкурсі і визначився лідер — Таїса Феденко, блискуче виконавши «танець живота», вона вразила присутніх пластикою та злагодженою хореографією, над якою працювала самостійно, ще й дівчат з групи підтримки навчила відповідно рухатися. Як зізналася дівчина після конкурсу, саме з професією хореографа вона мріє пов’язати своє майбутнє.
Також конкурсантки змагалися у пародіях на естрадну пісню, а на «закуску» у прямому і переносному значенні організатор заходу педагог Раїса Іванівна Романчук залишила у сценарії конкурс «Смачний шедевр». За свої старання у непростому оцінюванні журі отримало гідну винагороду — дівчата приготували оригінальні страви, справжні кулінарні шедеври, що також відповідали осінній тематиці.
У кінцевому підсумку головний титул «Міс осінь-2010» отримала дев’ятикласниця Таїсія Феденко, а почесне звання віце-міс здобула Анастасія Дейнека, також учениця 9-го класу. У якості призів усім учасницям подарували на згадку м’які іграшки.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Віктора ТИМОЩУКА

\"«МІС \"«МІС