ДОРОГІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ! ТОВАРИШІ ОФІЦЕРИ, ПРАПОРЩИКИ, СЕРЖАНТИ ТА СОЛДАТИ, ПРАЦІВНИКИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ! ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ТА ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ! ДОРОГІ БОЙОВІ ДРУЗІ!

ДОРОГІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ! ТОВАРИШІ ОФІЦЕРИ, ПРАПОРЩИКИ, СЕРЖАНТИ ТА СОЛДАТИ, ПРАЦІВНИКИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ! ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ТА ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ! ДОРОГІ БОЙОВІ ДРУЗІ!

6 грудня в нашій державі відзначається 19-та річниця Збройних сил України. У цей день український народ шанує всіх оборонців рідної землі, всіх, хто причетний до священного обов'язку, почесної і водночас важливої місії служіння своїй Батьківщині.
Сьогодні це професійне свято єднає молодих воїнів, досвідчених офіцерів та сивих ветеранів, адже кожен із них на своєму місці, своїми вчинками і своїми діями сприяв і сприяє розвитку Українського Війська, зміцненню обороноздатності нашої держави.
Рівняючись на подвиги і героїзм ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів Збройних сил України, нинішні захисники Вітчизни свято бережуть та примножують кращі бойові традиції попередніх поколінь, докладають всіх зусиль для забезпечення бойової готовності, організованості й дисципліни, демонструють самовідданість, витримку, свідомо виконують свій конституційний обов'язок.
Від імені військової ради Південного оперативного командування сердечно вітаю ветеранів війни і військової служби, всіх співвітчизників з Днем Збройних сил України.
У день професійного свята висловлюю слова вдячності всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Збройних сил за сумлінну службу і зразкову працю.
Бажаю всім військовослужбовцям — високих показників військової виучки та професійного зростання, ветеранам — здоров'я, бадьорості духу та оптимізму. Хай в усіх ваших родинах панують добробут, тепло і благополуччя.
П.ЛИТВИН, командувач ордена Червоного Прапора Південного оперативного командування, генерал-лейтенант