ПРОБИЛИСЯ ДО ФІНАЛУ СПАРТАКІАДИ!

ПРОБИЛИСЯ ДО ФІНАЛУ СПАРТАКІАДИ!

Набирає ходи обласна спартакіада школярів. Слідом за баскетболістами у спортивній залі міської ДЮСШ право грати у фіналі виборювали волейбольні дружини. З різних причин участь у відбірному турі цього разу взяли лише юнацькі та дівочі збірні господарів турніру та команди Баранівського району. У поєдинку юнацьких команд фаворитами вважалися господарі, котрі мають досвід гри на всеукраїнському рівні. Однак склад міської збірної цього разу був не оптимальним, що вирівняло шанси потрапляння до фіналу. Краще впоралися з нервами та поставленим завданням вихованці М.Ю.Олендера.
За подібним сценарієм розвивалися події і у грі дівочих команд, і тут свою кращу підготовленість показали наші землячки. Юнки, котрі підвищують свою майстерність під керівництвом тренера Л.С.Левандовської, довели перевагу у принциповій грі з рахунком 2:1.
У смт.Ємільчине змагалися за вихід до фіналу збірні Новоград-Волинського району, де, крім них, це право виборювали збірні з Олевська, Володарськ-Волинського та господарів турніру. Поза конкуренцією, як і очікувалося, були обидві команди господарів. Районна збірна Новоград-Волинщини, поступившись господарям, втім досить легко обіграла інших суперників, здобувши право грати у фінальній частині спартакіади, що про­йде незабаром в смт.Головине Черняхівського району. Базовою командою Новоград-Волинського району серед волейболістів визнано вихованців ЗОШ с.Броницька Гута, ще декількох волейболісток представить ЗОШ с.Несолонь. Побажаємо успіхів нашим землякам.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото О.СТОПИЧЕВА