ПОМИНАНИЯ 38/2008

ПОМИНАНИЯ 38/2008































21 вересня — рік скорботи, як пішов у вічність чоловік, батько, дідусь і просто хороша людина Володимир Якович КОВАЛЬЧУК


Ти так життя любив, безкраю даль полів, творив добро, ти жити так хотів і всіх зігрів любов’ю, багато планував, та все пройшло… Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь. Нехай тебе сьогодні люди добрим словом пом’януть.


Сумуючі дружина, діти, онуки



20 вересня минає 40 скорботних днів, як зупинилося серце найдорожчої нам людини. Микола Онуфрійович ПІДКАУРА —


людина великого, щирого серця, яке він сповна віддавав рідним, близьким, знайомим. Для кожного знаходив слова підтримки, не залишався осторонь чужої біди. Ти пішов з життя, залишивши нам нестерпний біль і глибоку рану, але світла пам’ять навіки житиме в наших серцях. Згадайте і пом’яніть цю прекрасну, світлу людину. Нехай Господь дарує вічний спокій і Царство небесне.


Люблячі дружина, діти, онуки



22 вересня минає 4 роки, як обірвалося життя дорогого синочка, батька, брата, чоловіка Євгенія Миколайовича ГНІТЕЦЬКОГО


Ти вічно житимеш у наших серцях, рідненький. Хто знав і пам’ятає, – згадайте і пом’яніть.


Рідні



21 вересня минає 40 днів, як обірвалося життя найдорожчої людини, чоловіка, батька, дідуся Георгія Євгеновича КОЛЕСНИКА


Дорогенький наш, ти пішов від нас так рано, ми не змогли тобі допомогти, але дуже хотіли і все робили. Але смерть забрала тебе, а нам залишила тяжку рану на серці і сльози. Як нам тебе не вистачає, твоєї доброти і піклування. Ти завжди будеш у наших серцях, наш любий. Хай земля тобі буде пухом. Царство тобі небесне.


Сумуючі дружина, діти, онуки



24 вересня минає рік від дня смерті Олександра Івановича ГОЛОВАНЧУКА


Ти пішов з життя так рано, наш рідненький. Але ти не помер — ти залишився в наших серцях назавжди. Ми пам’ятаємо і любимо тебе. Царство тобі небесне і вічний спокій. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Вічно сумуючі мама, брати, рідні та друзі



22 сентября — 10 лет со дня смерти Александра Андреевича ГЕРАСИМЧУКА


Говорять, что время лечит. Дни летят, а нам не легче. Но слёзы родных бесследно не проходят, и видит Бог, кто прав, кто виноват. Пройдёт время, и будет суд Все- вышний для тех, кто жизнь твою отнял. Плачет сердце, боль не передать. Кто забыл, — вспомните, кто помнит, — помяните. Пусть Бог подарит тебе Царство небесное и вечний покой твоей душе.


Вечно скорбящие мама, сестра, племянники



Минуло три скорботних роки, як пішла у вічність найдорожча людина, чоловік, дідусь Іван Васильович ТИШКЕВИЧ


Хто знав цю людину — пом’яніть, а хто забув, — згадайте добрим словом. Земля тобі пухом. Царство небесне і вічний спокій душі.


Рідні