ОФІЦІЙНО

БУДЕ ВІДКРИТО ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ
Таке рішення прийняте міською радою. Мета центру — здійснення заходів, спрямованих на розвиток та коригування порушень розвитку дитини-інваліда, котра має відповідні медичні показання і потребує спеціальних умов для одержання соціальної реабілітації, навчання її основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції у суспільство. При центрі створилася постійно діюча реабілітаційна комісія. Крім директора, тут працюватимуть реабілітологи, соціальний працівник та медична сестра. Установа підпорядковуватиметься міському управлінню праці та соціального захисту населення.
АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ — В БАГАТОПОВЕРХІВКИ МІСТА
Міський голова Володимир Загривий прийняв розпорядження про вивчення намірів, побажань мешканців багатоповерхових будинків щодо автономного опалення. Це викликане чисельними зверненнями мешканців міста стосовно відключення їх житла від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води. З метою недопущення розбалансування теплових мереж, забезпечення техніки безпеки у помешканнях, встановлення керованого процесу переходу на автономне опалення спеціалістами така система буде впроваджуватися лише в усьому будинку. Для вивчення побажань та можливостей жителів протягом березня у визначених багатоповерхівках буде проведено збори за участю посадовців, працівників ОСББ, депутатів — уповноважених міського голови. Підготовлені та узагальнені управлінням житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради економічно-обгрунтовані пропозиції щодо відключення житлових будинків від централізованих мереж, буде розглянуто в квітні на засіданні виконавчого комітету.
З НАГОДИ 25-Ї РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧАЕС
Відбулося засідання робочої групи з питань підготовки в місті заходів з нагоди 25-ї річниці аварії на ЧАЕС, що відзначатиметься 26 квітня.
У зібранні взяли участь керівники служб міста, котрі повинні забезпечувати соціальний, медичний захист постраждалих від наслідків аварії. Начальник міського управління праці та соціального захисту населення Лариса Шутова поінформувала про стан виплати соціальної допомоги чорнобильцям, що стабілізується до 10 березня, наголосила на недостатності державної субвенції, особливо — на придбання ліків.
З метою покращання ситуації заступник міського головного лікаря міськрайТМО Тамара Гімбутіс запропонувала чорнобильцям вступити та скористатися послугами обласної чи міської лікарняної каси. Адже передбачених у бюджеті коштів на лікування замало — виділених 3 тис. грн. на місяць вистачить на придбання ліків, що здорожчали, лише 10-12 особам.
Міський голова Володимир Загривий доручив своєму заступнику з питань соціально-гуманітарної сфери Валентину Костюку підготувати план міських заходів з нагоди 25-ї річниці аварії на ЧАЕС. Визначалися та обговорювалися заходи, що проходитимуть у місті 26 квітня.
ПРИДБАЙТЕ АБОНЕМЕНТНІ КВИТКИ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ВОКЗАЛІ
Керівництво Коростенської дирекції залізничних перевезень пропонує підприємствам та установам придбати абонементні квитки для проїзду приміським залізничним транспортом у касах вокзалу та станцій. Є квитки для дорослих, студентів та дітей, а також, так звані, квитки «вихідного дня», із зазначенням прізвища та безіменний. Для підприємств можливе укладання договорів для безготівкових розрахунків.
Міський відділ інформації

18 березня, о 15.00, запрошуємо працівників комунальних підприємств міста, ОСББ, всіх, хто має причетність до житлово-комунального господарства міста, та всіх бажаючих до міського Палацу культури на урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування.
Управління ЖКГ та КВ міської ради