ПОМИНАННЯ 13/2011

ПОМИНАННЯ 13/2011



































6 квітня — сороковини світлої пам’яті нашого дорогого Петра Олексійовича ТРОПАКА


Тепло душі твоєї залишилось разом з нами. Нехай свята земля дарує тобі вічний спокій. Пам’ять про тебе залишиться назавжди з нами. Царство Небесне тобі і вічний спокій. Всі, хто знав Петра Олексійовича, пом’яніть його добрим словом.


У глибокій скорботі дружина, син, невістка, онучки



31 березня — 9 днів, як перестало битися серце найдорожчої для нас людини, дружини, мами, бабусі Галини Олександрівни СЕМЕНЮК 27.02.1947-23.03.2011 рр.


Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, — ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за Тебе. А Господь хай пошле Тобі Царство Небесне та вічну пам’ять. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Вічно сумуючі чоловік, діти, онуки та всі рідні



7 апреля — год, как не стало с нами дорогого нам человека, сына, брата, племянника, мужа, отца, дедушки Александра БОЙКО


Из сердца капает слеза, сжигает боль, кричит душа. Мы так хотим вернуть тебя, но сделать этого нельзя! Любим, помним, скорбим.


Вечно скорбящие все родственники Слова неспроможні передати всю глибину нашого горя



Адміністрація, педагогічний колектив та учні ЗОШ №4 сумують з приводу непоправної втрати — загибелі учня 5-В класу Бориса ЯКОВЧУКА


та висловлюють щире співчуття родині Яковчуків. На душі — біль, жаль і сум — ти пішов від нас так рано. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Ми ніколи тебе не забудемо, назавжди ти — в наших серцях.



27 березня страшна звістка увірвалася в нашу родину. Не стало дорогого сина, брата, племінника, внука Бориса Вікторовича ЯКОВЧУКА 01.06.2000-05.12.2010 рр.


Як жаль, що твоє життя було таким коротким, але вічною буде пам’ять про тебе. Спи, сину коханий, спокійно. Пробач, що не вберегли тебе...

Горбок землі мовчить, як все довкола, і огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні твою радість, ні твою печаль. Нема тебе, хоч скільки клич, сама печаль повисла над землею. У світі серед безлічі облич вже не зустріти посмішки твоєї. Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина, і добрим словом люди пом’януть.

Ми вдячні всім, хто не був байдужим до нашого горя усі ці місяці, хто підтримав нас у тяжку хвилину морально і матеріально.


Рідні



2 апреля — ровно год, как ушёл из жизни дорогой и любимый наш сын, брат, муж и отец Юрий Николаевич СТАСЮКЕВИЧ (06.08.1962-02.04.2010 гг.)


Никто не смог тебя спасти, ушёл из жизни очень рано, но светлый образ твой, родной, мы будем помнить постоянно. Тепло души твоей осталось вместе с нами.


Родные и близкие



2 квітня — річниця світлої пам’яті нашої дорогої Віри Григорівни МЕДВЕДОК


Вже рік ми без тебе, серце плаче і тремтить душа, скільки б не шукали очі в рідній хаті — найдорожчої людини вже нема. Як сумно без тебе, рідненька, печаль не проходить і серце болить. Навіщо покинула ти нас, дорогенька, як важко без тебе нам жить. Царство Небесне тобі і вічна пам’ять. Всі, хто знав нашу доцю, пом’яніть її добрим словом.


У глибокій скорботі мама, тато, чоловік, син, дочка і всі рідні



Пішла з життя прекрасна людина, надійний товариш, депутат міської ради від Народної Партії, секретар міської ради Олександр Анатолійович АТАМАНЕНКО


Він пішов від нас раптово, в розквіті сил і нездійсненних задумів. Не хочеться вірити, що його вже з нами немає, але він завжди залишиться в серцях тих, хто його знав порядною, толерантною, відвертою, щирою людиною. Висловлюємо своє співчуття родині Олександра Анатолійовича, поділяємо ваше горе в цю скорботну годину.


Міська організація Народної Партії