ПРОСКОЧИВ… НА ЛІКАРНЯНЕ ЛІЖКО

ПРОСКОЧИВ… НА ЛІКАРНЯНЕ ЛІЖКО

Певно, не дарма кажуть, що для нашого люду є тільки дві події, що трапляються несподівано, — сніг узимку і поява потяга на закритому переїзді. Перше, зазвичай, стає «сюрпризом» для комунальників, друге — для безвідповідальних водіїв. Кілька днів тому один із таких хотів проскочити перед дизель-потягом, а потрапив на лікарняне ліжко зі струсом мозку і травмами шиї. На додачу до цього — розбите авто і пошкоджене обладнання залізничного переїзду.
Ось такі невеселі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 30 вересня, близько 18-ої години, на залізничному переїзді, що на вулиці Лянгуса. Там зіткнулися мікроавтобус і дизель-потяг, що слідував за маршрутом «Новоград-Волинський — Житомир».
Дуже часто такі ДТП завершуються трагічно для людей, котрі перебувають у авто. Цього разу, зважаючи на характер зіткнення, можна стверджувати, що все обійшлося. Після того, як водію мікроавтобуса (чоловіку 1970 року народження) надали першу медичну допомогу, він навіть відмовився від шпиталізації. Проте, на наступний день, як повідомили у травматологічному відділенні міськрайТМО, потерпілому стало зле, чоловіка довелося терміново забирати у стаціонар.
За останньою інформацією, отриманою 2 жовтня від завідуючого травматологічним відділенням Анатолія Благодира, стан горе-водія стабільний, спостерігається певне покращення, загрози життю немає. Однак, на сьогодні лікарі ще не можуть передбачити, як отримані травми позначаться на здоров’ї чоловіка.
На станції швидкої допомоги переконують — водій авто був тверезий. Але нічого про пригоду не пам’ятав. За інформацією, отриманою від працівників лінійного відділу міліції станції Новоград-Волинський-І, звукові і світлові засоби сигналізації на переїзді працювали. Тож, виходить, що водій допустив грубе порушення правил дорожнього руху. Можливо, просто хотів проскочити? Але, як це часто буває, не вийшло… Остаточну відповідь на питання про причини, через які стався виїзд водія на закритий переїзд безпосередньо перед потягом, дасть подальше розслідування цієї пригоди.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА