НЕ ВИСТАЧИЛО «ГАЗКУ»: КОРОСТЕНЬ — ПЕРШИЙ, НАШІ — ДРУГІ

НЕ ВИСТАЧИЛО «ГАЗКУ»: КОРОСТЕНЬ — ПЕРШИЙ, НАШІ — ДРУГІ

\"НЕНовоград-Волинський став місцем проведення XVI обласної галузевої спартакіади працівників ПАТ «Житомиргаз». Залучити працівників галузі до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцнити їх здоров’я і, звісно ж, відібрати кращих спортсменів для участі у Всеукраїнських фінальних змаганнях, що відбудуться наприкінці травня у Алушті, — ось головні цілі, що ставили перед собою організатори.
Організаційним комітетом, який очолив начальник відділу з питань розвитку фізичної культури і спорту міської ради Володимир Гамма, була проведена велика робота з підготовки до змагань, що традиційно відбулися на стадіоні «Авангард». У відкритті заходу взяв участь військовий оркестр, прийшли привітати спортсменів та глядачів вихованці дитячого садочка №16 (директор В.Пашківська). Виступ «морженят» дуже сподобався присутнім. Урочисте підняття державного прапора було доручено капітану команди з нашого міста Ігорю Драйчуку.
Учасниками стартів стали дев’ять команд. Команду новоград-волинських газовиків очолив начальник управління експлуатації газового господарства М.Додонов. Вдало виступили представники нашого міста у легкій атлетиці, шашках та гирьовому спорті. У цих видах звягельчани здобули перші місця. У змаганнях з настільного тенісу — четверте місце, з армспорту — шосте, міні-футболу — сьоме.
За сумою балів, здобутих у всіх шести видах програми, тобто — у загальнокомандному заліку новоградці посіли високу другу сходинку, поступившись лише газовикам із Коростеня.
В індивідуальному заліку чемпіонами змагань стали: Микола Ященко (шашки), Дмитро Алексійчук, Михайло Нечипорук (обоє — гирьовий спорт), Анжела Макарчук, Тетяна Штольба, Артем Літвиненко, Григорій Кравчук (усі — легкоатлетична естафета). Третє місце з армспорту зайняв Олександр Сірук. Переможці і призери були нагороджені кубками, медалями і грамотами.
Тим часом обласні галузеві спартакіади тривають. Вже незабаром — фінальні змагання освітян (у смт.Черняхів) та працівників галузі охорони здоров’я (у Житомирі). Сподіваємося, що команди з Новограда-Волинського ­продовжать свої виступи на високому рівні.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»