ВІТАННЯ 49/2011

ВІТАННЯ 49/2011



























































































6 декабря с 90-летием поздравляем полковника в отставке Николая Даниловича КОЛМАКОВА


Желаем здоровья, бодрости, оптимизма, долгих лет жизни.


С любовью дети, внуки, правнуки, родные и друзья



БЛАГОДАРНОСТЬ МАМЕ


Благодарение — дарение благ. Я считаю, что у каждого человека есть кому выразить благодарность за те или иные благие дела и за помощь, которая была ему оказана. Фактически всё, что с нами происходит, плохое и хорошее, доброе и не очень, — все события нас чему-то учат. Какой урок можно вынести из конкретной ситуации — это отдельный вопрос. А вот то, что все окружающие нас люди, даже дети, с которыми мы в той или иной степени общаемся, являются нашими учителями, — следует понимать
и принимать для себя. А за любой опыт надо благодарить.


Я свою благодарность здесь хочу выразить своей маме — Ирине Александровне ГОНЧАРУК.


Само-собой разумеется, каждый из нас, не смотря на существование проблемы «отцов» и «детей», любит своих родителей и уважает их. И конечно же я, от всего сердца благодарю маму за то, что она подарила мне жизнь, вырастила и воспитала меня, дала образование. Причём, весь этот груз лёг только на её плечи. А она стойко выдержала всё — и мои детско-юношеские капризы, и моё нежелание (иной раз) учиться, и моих девушек, и мои путешествия. Я мог и могу в любое время положиться на неё,
спросить совет и получить помощь и поддержку. Она всегда меня выслушивает, анализирует, обсуждает со мной какие-либо вопросы, и вместе мы находим рациональные решения.

Мама никогда не ограничивала мою свободу в решениях и действиях. Я не говорю о вседозволенности. Я говорю о глубоком нашем взаимопонимании, которое возникло и окрепло только благодаря ее тактичности и умению договариваться и высокому нравственному личному примеру. Я ещё раз выражаю свою признательность маме, которая была и остаётся до сир пор моей подругой. Спасибо тебе, моя дорогая, живи и здравствуй. Я тебя очень сильно люблю!


Андрей ГОНЧАРУК



12 декабря празднует 18-летие Юлия ОДОДЮК


Поздравляем с Днём рожденья и желаем, чтобы ты средь весенней суеты и безбрежного цветенья счастлива всегда была, чтоб в душе всегда жила светлая, как день, мечта. Чтоб здоровье, красота и удача, без сомненья, принесли тебе везенье, чтоб всё в жизни получилось, ты сама собой гордилась!


Семья Звездюк, Игорь, Ирина, Настя



8 грудня відзначила свій ювілей — 55-річчя — найкраща у світі дружина, мама та бабуся Галина Степанівна КОЛЕСНИК


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота. Напружені руки, мудрії слова, вам ніколи, мамо, спокою нема. Тож дозвольте в день такий святковий побажати щастя, радості в житті, щоб не знали, мамо, горя ви ніколи і до 100 років ви для нас жили!!!


З любов’ю чоловік, діти, зять, невістка та троє онуків



9 грудня святкують Золоте весілля Марія та Олексій ПУШКАРЬОВИ


За добре серце і невтомні руки нехай Господь воздасть належне вам, хай вашу щедрість переймають внуки, а ласка служить оберегом вам. Тож будьте нам здорові і щасливі! Хай спільний шлях ваш довго ще цвіте. Ну, а сьогодні ж хай лунає пісня про батьківське весілля золоте!


З любов’ю дочка, зять, онуки та правнучка



8 декабря отметила свой 25-летний юбилей Любовь Владимировна ЗАБОРЧУК


Счастливой будь, неповторимой, всегда люби и будь любимой. Пускай всегда растут цветы и праздник будет там, где ты.


С уважением муж Андрей и доченька Алина, к поздравлениям присоединяется коллектив СК «Провидна»



10 грудня святкує своє 50-річчя Наталія Володимирівна ЛОПАТЮК


Хай доля намітить ще років багато, хай радість і щастя приходять до хати, щоб тільки все гарне в житті повелось, хай збудеться все, що іще не збулось! У щасті, в здоров’ї щоб вік весь прожити, душею і серцем повік молодіти, щоб радість стрічала завжди на порозі, а лихо не стріло ніде у дорозі!


З любов’ю та повагою чоловік, діти та онуки



10 грудня святкує свій ювілей — 75 років — Микола Олександрович КРАВЧУК


Любий, вітаємо тебе з Днем народження! Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла. Бажаємо тобі: здоров’я, щастя й сили, і радості земної, і тепла.


З повагою дружина, кума Рая, дочка Іра, зять Володимир, внучки Маша і Даша



10 декабря — золотой юбилей у Зинаиды Тимофеевны ЦИРЫК


Не спрашивают, сколько лет у женщины, она всегда красива, молода, хоть сединой с морщинками отмечены, так незаметно пролетающие года. Всё было в них — застой и перемены, а ты живёшь — характером светла, пережила невзгоды, перемены, двоих детей на ноги подняла. Пусть твой дом достатком дышит, пусть будет в нём покой и труд, пусть смех внучат в нём будет слышен, пусть мир и счастье в нём живут. Тебя мы уважаем, дорогая, живи подольше, не болей. Поверь, что ты нужна на свете для
мужа, всей родни и особенно для нас — детей!


С уважением и любовью муж, дети и родные



10 грудня відзначатиме прекрасний ювілей провідний економіст Новоград-Волинського заготівельно-відгодівельного кооперативу Зінаїда Тимофіївна Цірик


Шлемо ювілярці найщиріші вітання з Днем народження — чарівній, милій жінці, мудрій, добросердечній колезі і наставниці, люблячій і турботливій дружині, берегині сімейного благополуччя.

Нехай жіноче щастя квітне веселково, і хай лунає скрізь привітне слово, хай Бог благословляє Вашу долю і вбереже Вас від розчарування і болю. Достатку, щастя, радості й любові, родині Вашій в доброму здоров’ї.


З повагою колеги



10 декабря поздравляем с 30-летним юбилеем Ольгу Владимировну ТКАЧУК


Милая, нежная, светлая, чистая, пусть в этот день, когда ты родилась, счастье тебе улыбнётся лучистое, бед и печалей минует напасть. Пусть никогда, никогда не кончается вера твоя в наступленье весны. Пусть все мечты и надежды сбываются, явью становятся сказки и сны.


С любовью муж Саша, дочь Машенька, мама, папа, сестра Наташа с семьeй



12 декабря отмечает своё 50-летие Андрей Владимирович СУКАЧ


Желаем счастья и добра, желаем жизни полной. Желаем бодрости с утра до самой ночи тёмной. Желаем в жизни всё успеть, желаем полный дом иметь. Здоровье, бодрость сохранить и много много лет прожить.


От души поздравляет семья Езерских



7 декабря поздравляем с 50-летним юбилеем Владимира Николаевича СТАСЮКА


Поздравить хотелось бы и пожелать событие это сто лет отмечать. Чтоб было здоровье отменным всегда, чтоб ярко светил оптимизм сквозь года. Пусть дарят все улыбки, тепло и любовь, ведь светлые чувства понятны без слов. Пусть близкие люди всегда будут рядом, и жизнь осыпает деньгами, как градом!


Жена, дети и внуки



9 грудня відзначає 50-річний ювілей Віра Олексіївна ПЕТРИШИНА з села Красилівка


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю.


Мама і сім’я Любчиків


 

5 грудня виповнилося 10 рочків нашій дорогій донечці та хрещениці Олександрі Юріївні ВІСКУШЕНКО із села Ярунь


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми від душі тебе вітаєм, здоров’я, радості бажаєм. Хай Мати Божа тебе оберігає від зла, хвороби і журби. Нехай Господь щедроти посилає сьогодні, завтра і завжди. Лиш дякуємо Богу, що ти у нас є, хай щастя й здоров’я тобі Бог дає.


З любов’ю бабуся, дідусь, хрещена з хрещеним та братики Владислав, Олег, Віталій


 

14 грудня ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме 14 грудня 1986 року було завершено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

У нашому місті та районі проживає більше 14 тисячі осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Дякуємо вам, шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС, за героїзм та мужність, за сміливість та відвагу! Нехай у ваших родинах завжди панує благополуччя та спокій, мир та злагода!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова райдержадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Товариші офіцери, прапорщики, сержанти і солдати! Ветерани і працівники 30-ї Рівненської, Новоград-Волинської, Червонопрапорної, ордена Суворова ІІ ступеня окремої механізованої бригади!

Прийміть сердечні і щирі вітання зі святом — Днем Сухопутних військ Збройних Сил України.

Особовий склад 30-ї окремої механізованої бригади по праву пишається приналежністю до найпотужнішого виду Збройних Сил України — Сухопутних військ. Усвідомлюючи свою відповідальність за обороноздатність нашої держави, військовослужбовці гідно несуть високе звання захисника Вітчизни, постійно та наполегливо працюють над підвищенням рівня бойової готовності.

У цей святковий день від імені військової ради, всього колективу Південного оперативного командування бажаю всім військовослужбовцям та працівникам 30-ї окремої механізованої бригади подальших успіхів у вдосконаленні бойової та професійної майстерності, наснаги і віри в силу власної держави.

Окремі слова вдячності висловлюю нашим ветеранам. Ваш досвід, невтомна праця з військово-патріотичного виховання молоді мають надзвичайну цінність для України.


Петро ЛИТВИН, командувач ордена Червоного прапора Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант


 

ПОДЯКА


Мешканці будинку №17 по вулиці Гоголя висловлюють щиру подяку першому заступнику міського голови Усенку Миколі Григоровичу та депутату міської ради, голові постійно діючої комісії з питань ЖКГ та екології Войтовичу Андрію Васильовичу, які небайдуже віднеслись до закінчення ремонту даху та димвентканалів на нашому будинку. В такий тяжкий час для бюджету нашого міста вони все-таки знайшли можливість і кошти, додатково виділені із місцевого бюджету, на завершення ремонту покрівлі
даху будинку. Водночас висловлюємо подяку виконавцям, які провели якісний ремонт, а саме: директору комерційно-орендного підприємства, на чолі з Андрущенком Дмитром Борисовичем. При проведенні ремонту було зекономлено 5000 гривень.

Ось такі люди працюють у нашому місті на благо людей та турбуються за них щоденно.


З повагою — жителі будинку №17, по вулиці Гоголя: Ястребова І.С., Давидчук Г.О., Базюк Р.Н., Наумець А.Н., Корчан Н.Л., Шкадь Ю.О. та інші


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з ювілеєм учасника бойових дій:


АННЄНКОВА Ігоря Вікторовича — 13.12.1961 р.н.


Спілка ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з Днем народження учасників бойових дій:


ЗАВОРОТНОГО Олександра Вікторовича — 09.12.1966 р.н.

КУЛІНСЬКОГО Андрія Казимировича — 13.12.1967 р.н.

РОМАНЧУКА Ігоря Васильовича — 14.12.1967 р.н.


Спілка ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження активістку ветеранського руху:


БЄДНАШ Галину Олексіївну — 11.12.1943 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


АНДРЕЄВА Василя Васильовича — 09.12.1925 р.н.

ШЕПЕЛЬСЬКОГО Миколу Тимофійовича — 10.12.1926 р.н.

ЗАВ’ЯЛОВУ Варвару Кузьмівну — 15.12.1923 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»