У ДЕБЮТАНТІВ — УПЕВНЕНА ХОДА

У ДЕБЮТАНТІВ — УПЕВНЕНА ХОДА

Саме так можна охарактеризувати виступ новоград-волинської команди «Юнік-Фарма» на клубному чемпіонаті України з настільного тенісу серед команд вищої ліги 2011-2012 років.
Нагадаємо, в попередньому сезоні звягельські майстри малої ракетки стали чемпіонами першої ліги й отримали право вперше в історії представити Новоград-Волинський на найвищому рівні українського настільного тенісу. Після першого туру, що, до речі, відбувся в нашому місті, «Юнік-Фарма» захопила лідерство в загальному заліку чемпіонату. Другий тур, що цими днями пройшов у Івано-Франківську, дозволив новоград-волинському клубу це лідерство закріпити. Нині, набравши максимум можливих очок, «Юнік-Фарма» після половини турнірної дистанції випереджає найближчого конкурента — клуб із Дніпропетровська — на 5 балів. Загалом же в чемпіонаті заявлено 12 клубів.
За словами президента команди «Юнік-Фарма» Михайла Махінова, попереду на новоградську команду чекають два нелегких тури, але очолювана ним команда намагатиметься впевнено і наполегливо йти до перемоги.
Третій тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу орієнтовно запланований на кінець лютого (початок березня) наступного року. Щоправда, з місцем його проведення ще немає ясності. Цілком ймовірно, що господарем змагань може стати Новоград-Волинський. Водночас, як раніше повідомляла наша газета, керівництво Новоград-Волинської міської федерації настільного тенісу воліло би провести в нашому місті не третій, а саме четвертий — заключний тур першості.
Олег БРЮХАНОВ