ЗУСТРІЧ ДІТЕЙ ЗІ СВЯТИМ МИКОЛАЄМ

ЗУСТРІЧ ДІТЕЙ ЗІ СВЯТИМ МИКОЛАЄМ

Традиційно, в день Святого Миколая, Новоград-Волинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує новорічно-різдвяні ранки для дітей із функціональними обмеженнями, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із кризових сімей. Ось і в цьому році Святий Чудотворець разом із янголятами та казковими героями зійшов з небес і завітав у Центр з гостинцями. Діти зустрічали гостей у новорічних казкових вбраннях, розповідали про успіхи в навчанні, про свої захоплення та мрії. Із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, танцювали і співали разом із чарівними небесними гостями. Сто сімдесят три дитини отримали новорічні подарунки з солодощами від Святого Миколая, радісні дитячі усмішки від зустрічі з казковими героями і задоволення від організованих заходів.
Непроста доля у цих дітей, бо з дитинства вже знають про смуток і біду. А тому, можливо, це одне з найкращих свят у їх дитячому житті, бо вірять у чудо, любов і заступництво Святого Миколая, справдження ним благочестивих дитячих бажань.
Обов’язок громади — опікуватися долею кожної дитини і робити її щасливою. Новоград-Волинською міською радою були виділені кошти на придбання новорічних подарунків для такої категорії дітей. Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у тісній співпраці зі службою у справах дітей міської ради спланував заходи, направлені на підтримку і допомогу сім’ям, в яких виховуються діти з функціональними обмеженнями, опікунським сім’ям та сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах. А соціальні партнери — спеціалісти та вихованці міського Палацу шкільної молоді — приготували цікаву новорічно-розважальну програму, яка подарувала радість дітям і щороку все більше захоплює своєю різноманітністю і неповторністю.
Кожна успішна дитяча доля закладає успіх нашої держави в майбутньому. Нехай ці діти, як і всі інші, будуть здоровими, успішними і щасливими. А їхні серця завжди зігріваються нашою любов’ю і теплом.
Н.БОРИС, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді