ПРО ПРИПИСКУ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ 1995 РОКУ НАРОДЖЕННЯ ДО ПРИЗОВНОЇ ДІЛЬНИЦІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКО- ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКОГО ОБ'ЄДНАНОГО МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ В 2012 РОЦІ

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» з 1 січня 2012 року по 30 березня 2012 року оголошується приписка юнаків 1995 року народження до призовної дільниці Новоград-Волинсько-Червоноарміського об'єднаного міського військового комісаріату Житомирської області. З метою вчасного та якісного проведення приписки громадян України 1995 року народження до призовної дільниці. ­НАКАЗУЮ:

  1. Явці на приписку підлягають усі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 1995 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території міста Новограда-Волинського, Новоград-Волинського та Червоноармійського районів, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

  2. Усі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74, у точно визначений для них час, маючи при собі документи, вказані в особистих повістках. Громадяни, які проживають у Червоноармійському районі, мають прибути на приписку за адресою: смт. Червоноармійськ (Червоноармійська селищна рада). Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов'язані прибути за вказаними адресами 13 лютого 2012 року, при собі мати документи, що засвідчують особу.

  3. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов'язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку в міськвійськкомат.

  4. Наказ довести до всього особового складу військкомату, підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, сільських та селищних рад.


С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинсько-Червоноармійського об’єднаного міського військового комісаріату, майор