«ЗІРНИЦЯ» ПО-НОВОГРАДСЬКИ

«ЗІРНИЦЯ» ПО-НОВОГРАДСЬКИ

У рамках відзначення Дня Перемоги та місячника оборонно-масової роботи, протягом двох днів, 19-20 квітня, в Новограді-Волинському було проведено міський етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».
Її учасниками стали учні 5-9 класів усіх без виключення 11 загальноосвітніх шкіл міста.
«Зірниця» є складовою частиною загальнодержавної системи національно-патріотичного і фізичного виховання учнівської молоді, основними завданнями якої є підготовка до служби в Збройних Силах України, пропаганда здорового способу життя.
За результатами дводенних змагань, І місце посіла команда Новоград-Волинського колегіуму, ІІ місце з мінімальним відривом від лідера здобула команда ЗОШ №7, третє — за командою ЗОШ №2.
У воєнізованій естафеті першою стала команда ЗОШ №2, друге місце — за ЗОШ №7, третьою прийшла на фініш команда СШ №4.
Організатори заходу, а це — управління освіти та науки, управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, Товариство сприяння обороні України — висловлюють щиру вдячність учасникам гри, їх наставникам — вчителям а також командуванню 30-ої окремої механізованої бригади, на території якої проводилися змагання, та коменданту «Зірниці» — капітану Сергію Майдюку за організаційну та методичну допомогу.
Переможці міської гри незабаром представлятимуть наше місто на обласному етапі. Тож вітаємо переможців та побажаємо подальших високих досягнень.
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради