ВІТАННЯ 18/2012

ВІТАННЯ 18/2012















































5 травня святкує 60-річний ювілей люблячий чоловік, тато, дідусь Сергій Тимофійович КОРНІЙЧУК з села Миколаївка


Хай сонце світить Вам завжди, і вік Ваш за 100 літ минає, та на поріг Вам в рідний дім хвороби й старість не пускає. Щоб не боліли натруджені руки, хай гордістю будуть Вам діти й онуки. І завжди збігаються наші дороги до отчого дому, до рідних порогів. Низький Вам уклін.


З повагою дружина, діти та онуки



7 травня ми вітаємо з Днем народження Юрія Ростиславовича КОВАЛЬЧУКА


Наш славний та рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти гарний господар і татко чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, щоб в рідному домі нам було надійно та щиро. Живи нам на радість у щастя та мирі, хай Бог посилає здоров’я і сили у дружній родині усі ми щасливі.


Дружина, діти, онуки



8 мая отмечает своё 35-летие дорогая наша кума Наталья Олеговна ВОЙТОВИЧ


Желаем счастья и добра, желаем жизни полной, желаем бодрости с утра до самой ночи тёмной. Желаем в жизни всё успеть, желаем полный дом иметь. Здоровье, бодрость сохранить и много-много лет прожить.


С уважением и любовью кумовья Махновецкие



4 мая празднует юбилей Сергей Николаевич НИМЧЕНКО


Пусть эта замечательная дата в душе твоей оставит добрый след. Желаем мы всего, чем жизнь богата: любви, здоровья, счастья, долгих лет.


Жена Наталья, дочь Кристина



9 травня вітаємо з 30-річчям коханого чоловіка та турботливого татуся Руслана ПОДЕЙКА


Бажаємо тобі океан любові! Міцного здоров’я! Вірних друзів! Удачі у всіх починаннях! Ясного веселкового неба над головою, хай шлях, яким ти йдеш, буде сповнений щастям, і на цьому шляху очікують тебе тільки принадності та радості твого довгого життя!


Дружина та синочок



7 мая празднует юбилей Любовь Александровна ПУНДЕЛЬ


С Днём рожденья поздравляем и всех благ тебе желаем. Жизни долгой и красивой, быть всегда, везде счастливой. На работе — лишь успехов, дома — радости и смеха!


С любовью муж, сын Руслан, дочь Карина



8 мая празднует своё 55-летие Александр Дмитриевич ТИМОЩУК


Две пятёрки стали рядом, замечательный дует! 55 — вот это дата! Лучше этой даты нет! Это самый дивный возраст, горизонт ещё далёк. Греет руки тёплый, добрый, жизни яркий огонёк. Пусть всё в жизни будет гладко, пусть всегда во всём везёт. Внуки радуют и дети, и никто не подведёт.


С любовью твоя семья



6 травня з 55-річним ювілеєм вітаємо Анатолія Андрійовича КОВАЛЬКОВСЬКОГО


Хай щастя Вашу долю не минає,

Нехай завжди Вам Бог допомагає.

Будьте завжди здорові й багаті,

Мир і злагода хай будуть у хаті.

Ми Вам посилаєм вітальні слова

На щедрі і мирні, на многі літа.


З повагою, сім’я Цеховських


 

4 травня святкує 60-річний ювілей дорогий чоловік, турботливий татусь, дідусь Микола Васильович ОПАНАСЮК із села Колодянки


Сьогодні рівно 60 у Вашому житті минає, а скільки їх ще на шляху, — ніхто про це не знає. Тож зичимо в здоров’ї вік довгий прожити, щоб усіх нас на сторіччя могли запросити. Щоб у мирному небі Вам сонце всміхалось, а всі Ваші мрії та плани збувались. Хай здоров’я, щастя і достаток сиплються, як липи цвіт, хай малює доля з буднів свято, а Господь дарує ще багато літ.


З любов’ю та повагою дружина, син, дочка, зять, внучки Анастасія та Олександра


 

Дорогі ветерани, шановні жителі Новограда-Волинського й району!


Щиросердечно вітаю Вас із Днем Перемоги — святом, що стало символом героїзму, мужності, стійкості, доблесті й відваги. Ціна Великої Перемоги — це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій. Тож, святий обов’язок нинішнього і прийдешніх поколінь — бути гідними безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду і процвітання на українській землі, шанувати кожного ветерана Великої Вітчизняної війни.

У ці сонячні й радісні, оповиті героїзмом, травневі дні бажаю всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя, злагоди Вам і Вашим родинам.


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ІСАЄВУ Віру Йосипівну — 05.05.1918 р.н.

КОЗЛОВА Бориса Степановича — 05.05.1926 р.н.

БУДНИК Ніну Петрівну — 06.05.1951 р.н.

КАРАСЕНКА Олександра Миколайовича — 08.05.1924 р.н.

БАБЕШКО Лідію Михайлівну — 09.05.1928 р.н.

ПРОКОПЧУКА Володимира Івановича — 04.05.1963 р.н.

БУКОВСЬКОГО Ігоря Олександровича — 07.05.1964 р.н.

КУШНІРА Юрія Антоновича — 07.05.1949 р.н.

КРАВЧУКА Миколу Степановича — 08.05.1960 р.н.

ДАВИДОВА Юрія Івановича — 09.05.1950 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни