ВІТАННЯ 35/2012

ВІТАННЯ 35/2012







































Шановний Сергій Васильович! Вітаємо Вас з Днем підприємця!


Бути підприємцем — особлива праця, і в це свято хочемо побажати Вам чогось особливого. Нехай всі Ваші підприємницькі ризики будуть зведені до мінімуму, конкуренти в одну мить зникнуть, а доходи не оподатковуються.

Бажаємо усіляких успіхів у справах, чесних і порядних партнерів, невичерпного потоку клієнтів і подальшого процвітання! Пам'ятайте, що навіть мільярдери колись починали з малого, але вони вірили у свій успіх, і ми віримо, що в недалекому майбутньому Ви станете мільярдером, а ми Вам будемо сприяти.


З повагою та найкращими побажаннями Ваш колектив.



1 вересня вітаємо з 60-річчям Раїсу Анатоліївну БУЧИНСЬКУ


Матусе рідненька, кохана, єдина! Вас щиро вітає вся наша родина, бо ви для нас добра і лагідна мати, і кращої в світі не треба ­шукати. Хай будуть із вами здоров’я та сила, хай доленька буде ­багата й ­щаслива. Хай онуки й правнуки щебечуть, немов солов’ята, та радості й щастя дарують багато. Хай світлою буде життєва дорога, любов від родини, а ласка — від Бога.


З любов’ю діти, онуки, правнучок Артем



2 вересня святкує свій День народження В’ячеслав Євгенович ЛУКІНИХ


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться тобі.


Мама, сестра Віта, племінниця Каріна, дочка Ілона



Родина Косянчуків відзначатиме гарні свята!


1 вересня зустрічає 65-ту осінь Григорій Васильович, а 9 вересня наші батьки — Григорій Васильович та Надія Олександрівна — святкуватимуть Рубінове весілля!

Живіть довго, рідненькі, на світі, і будемо ми всі любов’ю зігріті. Бо поки батьки є, доти є сонце, доти пташина та цвіт під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада, живіть нам, рідненькі, сто років на радість. Всього, що найкраще на світі буває, для вас, наші милі, ми щиро бажаємо. Натруджені руки ми ваші цілуємо і щирі вітання усі вам даруємо!


З любов’ю та повагою дочка Люда, зять Микола, онучка Інна



1 вересня святкує 80-річний ювілей наша дорога матуся, бабуся та прабабуся Галина Іванівна ГЕРАСИМЧУК


Наша мила і люба, найкраща у світі, Вас з ювілеєм вітаємо сердечно! Бажаємо щастя, даруємо квіти, щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у Вас було. Щоб смутку не знали, ми просимо долі, добра Вам і радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З повагою люблячі діти, онуки та правнуки



6 сентября празднует 60-летний юбилей самый дорогой человек в мире — любимая мама, бабушка — София Ивановна БОЖКО


Наша мамочка родная! Эти нежные строки тебе. Самой милой и самой красивой, самой нежной на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходять, пусть болезни пройдут стороной. Мы весь мир поместили б в ладони и тебе подарили одной. Но и этого было бы мало, чтоб воздать за твою доброту. Мы всю жизнь, наша милая мама, пред тобой в неоплатном долгу. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила, что горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желала ты
нам. Красива, заботлива, серцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна!


С любов’ю сын Валерий, невестка Наталия, дочка Светлана, внучки Вика, Илона, сваты



Зі святом 1 вересня!


Першого вересневого дня наші вулиці традиційно наповнюються гомінливою юрбою, в якій усі, від несміливих першокласників до поважних старшокласників та щасливих першокурсників, розпочинають новий навчальний рік і свою власну подорож до Країни Знань.

Бажаємо, щоб ця мандрівка була успішною, результативною і корисною, щоб набуті знання і досвід стали в нагоді у майбутньому дорослому житті, щоб велика та важлива праця педагогів упала доброю зерниною на родючий ґгрунт і дала початок новому поколінню відповідальної і освіченої молоді.

Слово глибокої шани адресуємо педагогам. Ваша професія вимагає особливого дару і покликання, великої відповідальності і віри. Від ваших зусиль залежить успіх розпочатих глибини перетворень у сфері освіти і науки. Також вітаємо з початком нового навчального року батьків. Зичимо терпіння, здоров’я та достатку.

Успіхів вам, друзі, у навчанні, цікавих зустрічей, захоплюючих вражень і щасливої долі! Бажаємо міцного здоров’я, гарного настрою і натхнення!


В.І.Загривий, міський голова

С.І.Лавренюк, голова РДА

Ф.В.Весельський, голова районної ради


 

Шановні підприємці Новоград-Волинщини!


Вітаємо Вас з професійним святом. Прийміть щиру подяку за Вашу наполегливу та самовіддану працю, за високий професіоналізм та активну громадську позицію.

Підприємницький рух на Новоград-Волинщині має міцні традиції та досягнення. Він з кожним роком розширюється і є вагомою складовою економіки регіону. Це і зростаючий внесок у добробут Новоград-Волинщини, і створення нових робочих місць, меценатська діяльність, а також формування позитивного іміджу та інвестиційної привабливості нашого краю.

Шановні підприємці, бажаємо Вам нових звершень, творчої енергії та оптимізму. Нехай Ваші здобутки прискорюють економічний розвиток нашого краю та держави.

Щастя, здоров’я, щедрої долі, добра та злагоди Вам і Вашим родинам!


В.І.Загривий, міський голова

С.І.Лавренюк, голова РДА

Ф.В.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ШЕПЕЛЬСЬКОГО Миколу Тимофійовича — 01.09.1926 р.н.

Гаврилюка Дмитра Семеновича — 01.09.1940 р.н.

Ковальця Олександра Васильовича — 05.09.1963 р.н.

Савицького Бориса Олексійовича — 06.09.1935 р.н.

Спідчука Антона Макаровича — 05.09.1939 р.н.

Шалавіна Олександра Миколайовича — 01.09.1950 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни