Вітання 1/2013

Вітання 1/2013























































7 січня вітаємо з Днем народження дорогу нашу маму — Марію Петрівну ЯЦЕНКО


Все небо вкрите зірочками і одна з них — твоя. З Днем народження, мамо, з Різдвом Христовим тебе вітає вся наша сім’я. Хай різдвяна добра казка тобі здоров’я принесе, ну а турботою і ласкою ми всі зігріємо тебе. Хай різдвяні світлі зорі знищать смуток весь і горе. Щастя, радість і добро принесе тобі Різдво!


Чоловік, сини, невістки, дочка, онуки, правнучка і вся рідня



7 січня святкує ювілей Віктор Петрович КРАВЧУК


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя тобі бажаємо. Нехай для тебе не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди. Хай жито на столі і Бог на небі тебе завжди рятують від біди.


Сім’я Білім



З січня відзначила свій славний ювілей Марія Степанівна Оримович


Хай роки ідуть, а душа молодіє, онуки ростуть, а чоло не сивіє, хай серце не знає печалі й розлуки, хай радість приносять Вам діти й онуки!


Рідні



1 января отпраздновал 90-летний юбилей Дмитрий Кузьмич ЩЕРБИЧ


Белой стаей годы пролетели, но душа, как прежде, молода. Соловьи ещё не все пропели, утекла ещё не вся вода. Юбилей твой праздничный и светлый и грустить не время, не пора. Долгих лет Вам, яблонь в белом цвете, радости и счастья, и добра.


Жена, дети Владимир, Валентина, внуки Алексей, Наталия, правнуки



5 січня — 5 рочків маленькому хлопчику — Денисці БУДНІКУ з села Олександрівки


Рада мама, радий тато, раді кум, кума та дядя, і дідусь, й бабуся раді. Лиш Денисці не до тями, що п’ять років в тата й мами, що сьогодні — Хеппі Бьоздик, а він — програми Гвоздик. Хай росте здоровий, дужий, буде добрий, сильний, мужній і щасливий, і багатий, щоб раділи мама й тато.


З любов’ю мама, тато, бабуся з дідусем та дядя Ярослав



1 січня відсвяткував 18-річчя наш рідний і любий син, внук, хрещеник — Олександр РАДЕЦЬКИЙ


Від щирого серця бажаємо здоров’я, без нього не милі ніякі діла. В здоров’ї — багатство і радість, і сила, і більшого щастя на світі нема. Хай Матір Божа береже тебе всюди, нехай шанують добрі люди, нехай обминають всі болі й тривоги, хай довгою буде життєва дорога.


З любов’ю мама, тато, бабуся, дідусь, хрещений з сім’єю



3 січня вітаємо з Днем народження нашого дорогого кума — Миколу ДАНЮКА


Безмежного щастя! Краси та любові! Всього, що будує і радісно творить, що надихає, і що окриляє! Здоров’я та сил тобі щиро бажаєм!


Сім’я Шевчуків



6 января отмечает три годика наша любимая ­доченька и внученька — Настенька БАСОК


Поздравляем с Днем рожденья — три исполнилось тебе! Будь ты нашим наслажденьем, ярким солнышком в судьбе! Пусть красивою дорогой будет виться жизнь твоя, ­счастье пусть шагает вногу, от невзгод тебя храня. Пусть судьба тебе подарит то, чего желаешь ты, пусть исполнятся желанья и сбываються мечты.


С любов’ю мама, бабушка Галя и дедушка Валик



3 та 4 січня відзначають свої ювілеї люблячі батьки, свати та бабуся з дідусем — Валентин Іванович та Світлана Михайлівна ЧЕЧЕТИ


Нехай кожен день дарує щастя, нехай сонце всміхається завжди, роки ніколи не постарять та не принесуть в дім біди. Людської любові бажаєм й тепла, дружби, злагоди й достатку у родині, щоб негода у безвість відійшла, а щастя залишилося віднині! Життя вам — предовгі роки, без горя, без сліз і без біди, нехай буде радість у вашій хаті сьогодні, завтра, назавжди.


З любов’ю та повагою доньки Тетяна, Ольга з сім’ями та сваха Тетяна



Подяка


Піщівський ДНЗ «Сонечко» та батьківський комітет дякують ТЗО Корецькому аграрію «Фаворит» Демчуку В.В. (депутату районної ради), Кравчуку П.О. (голові сільради) і всій Піщівській громаді, яка небайдужа до проблем дошкільного закладу і вітаємо всіх з Новим роком.


 

3 січня — 69 річниця визволення Новоград-Волинщини від німецько-фашистських загарбників


Шановні співвітчизники! Дорогі ветерани, визволителі Новоград-Волинського краю!

Минає 69 років, як наш край, наша Новоград-Волинщина, звільнилася від чотирьохлітньої фашистської окупації.

За чотири роки війни ми заплатили за свою свободу, за право жити на своїй землі більше ніж 40 тисячами життів наших краян. Це надзвичайно висока плата, щоб жити вільно на своїй незалежній землі. Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятатимемо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні. Святою і незгасною залишається для усіх нас пам’ять про подвиги бійців І Українського фронту, які на початку січня незабутнього 1944 року визволили Новоград-Волинщину.

У боях за визволення нашого краю особливо відзначились війська генерал-лейтенанта Пухова, генерал-майора Кірюхіна і танкісти генерал-майора Анікушкіна. Вісьмом частинам та з’єднанням за мужність і відвагу в бою було присвоєно назву «Новоград-Волинських», а 140-а стрілецька Новгород-Сіверська дивізія була нагороджена орденом Червоного Прапора.

У цей святковий день ми віддаємо данину пам’яті та любові визволителям рідної землі. Відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Доземний уклін і безмежна шана колишнім воїнам за все, що їм довелося пережити, винести і звершити.

Рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна.

Вічна слава переможцям!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

7 січня — Різдво Христове


Шановні краяни! Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим — найяскравішим у сузір’ї зимових свят і вершинно-осяйною віхою у всьому християнському літочисленні.

З незапам’ятних давнин приходить воно до людей, у їхні серця, родини й оселі кожного року. Як незгасний символ життя та оновлення, як Господнє благословення на подальшу дорогу з напуттям іти нею достойно і чесно, у мирі, добрі та правді.

Крізь часи і відстані вічним дороговказом буде нам і тим, хто прийде вслід за нами, зоря, що зайнялася над планетою понад два тисячоліття тому. Провіщаючи, попри всі випробування долею та історією, торжество Христових заповідей.

Щиро зичимо вам щасливих свят. Нехай різдвяні світло і тепло збережуться у наших душах, сподвигаючи на чисті помисли і благородні діяння.

Христос народився! Славімо його!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олексія Яковича ДМИТРЕНКА — 04.01.1927 р.н.

Йосипа Михайловича КОВАЛЬОВА — 08.01.1924 р.н.

Сергія Мартиновича ІВАНЦОВА — 08.01.1919 р.н.

Андрія Андрійовича САРГАНА — 06.01.1960 р.н.

Валерія Леонідовича РОМАНЧУКА — 09.01.1967 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни