Хроніка 3/2013

Хроніка 3/2013

ПОКАТАТИСЯ НЕ ВСТИГ
12 січня із заявою про викрадення мопеда до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся місцевий житель. Про подію було повідомлено нарядам міліції, що працювали в місті, і згодом співробітники ВДАІ затримали викрадача транспортного засобу. Ним виявився 23-річний житель одного з сіл району. Наразі встановлюються всі обставини події.
НА ЖИТОМИРЩИНІ В ДИТЯЧОМУ САДОЧКУ ПРОГРИМІВ ВИБУХ
13 січня у с.Першотравенськ Баранівського району на території дитячого садка, у котельні, стався вибух твердопаливного опалювального котла, в результаті якого пошкоджено стіни та дерев’яне перекриття котельні.

Жертв та постраждалих немає.
Планується ввести в експлуатацію газовий опалювальний котел та відновити теплопостачання дошкільної установи. Причина вибуху встановлюється.
У ЖИТОМИРІ ВІДКРИЛИ ВОГОНЬ ПО МІЛІЦЕЙСЬКОМУ ПАТРУЛЮ
Чоловік, який днями вчинив стрілянину у Житомирі, заявив, що стріляв з метою самооборони.
Як повідомлялося раніше, патрульні помітили, як чоловік перекидав через огорожу в’язниці якийсь пакунок. Побачивши правоохоронців, він кинувся навтьоки. На вимогу зупинитися чоловік почав стріляти в міліціонерів із травматичного пістолета.
Стрільця затримали і з’ясували, що раніше він вже сидів за розбійний напад. Тепер за опір правоохоронцям йому загрожує ще три роки тюрми. Затриманий пояснив, що зброю носить із собою завжди — для самооборони. «Я тікаю, дістаю пістолет, свій, пневматику. Кажу, що ви від мене хочете, перебігаю дорогу, кажу, що буду стріляти, стріляю вниз. Для самооборони. Я ж у них не стріляв, я вниз стріляв», — пояснював затриманий.
ВБИВ 37-РІЧНОГО ТОВАРИША ПО ЧАРЦІ
Нещодавно в Бердичеві в результаті проведення слідчих дій затримано 15-річного учня загальноосвітньої школи. Попередньо встановлено, що він увечері на вулиці згаданого міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 37-річному жителю цього ж міста.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).