Катування бормашиною — у минулому. Тепер лікують «під Моцарта»

Катування бормашиною — у минулому. Тепер лікують «під Моцарта»

Якщо у вас зуб на зуб не попадає, то це означає, що ви або у черзі до стоматолога, або надворі 9 лютого — хоч і холодно взимку, але саме цього дня стоматологи всього світу відзначають професійне свято. Цього ж дня відзначають день мучениці Аполлонії, котра є покровителькою хворих із зубним болем і лікарів, які позбавляють від цих страждань.
Сьогодні стоматологи користуються неабиякою популярністю: гарну усмішку прагнуть мати усі, а засобів для цього у стоматології тепер, як кажуть, хоч греблю гати. Тому похід до зубного вже не є чимось жахливим. Якщо зуби не запускати, — візит до лікаря гарантує гарне обслуговування і приємні враження: у приватних клініках тепер лікують не під звуки бормашини, а під класичну музику. Звісно, задоволення це не з дешевих, але в інших країнах ще дорожче — лікувати зуби до нас приїжджають навіть з Європи і Америки. Усмішка — запорука оптимізму і здоров’я, тож пропонуємо вам побільше усміхатися. А стоматологам бажаємо наснаги і успіхів у роботі!
На захисті здорової білосніжної посмішки новоград-волинців близько двох десятиліть стоїть дружний згуртований колектив стоматологічного центру «Одена» на чолі з досвідченим керівником С.В.ОПАНАСЮКОМ.