«Січ» здобуває п’ять перших місць, але знову пропускає львів’ян уперед

«Січ» здобуває п’ять перших місць, але знову пропускає львів’ян уперед

Львівський клуб карате-до «Юніон», прибувши на змагання до Новограда-Волинського основним складом, як і торік став командним переможцем міжнародного турніру «Звягель-OPEN», що відбувся минулої неділі. Один із найбільш масових турнірів на теренах Звягельщини цього разу відвідали 16 клубів — зі Львова, Житомира, Києва, Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців та Білорусі.
«Лідери нашої команди підтвердили свій високий клас, — підводячи підсумки, зауважив тренер клубу «Січ» Вадим РИБАЧОК. — У нашому активі — п’ять чемпіонів, і це третє загальнокомандне місце. Від столичного клубу «Сьогун», який став другим, ми відстали лише на одну перемогу. А виграв командну першість львівський «Юніон» — традиційно один із найсильніших клубів карате-до України, базовий клуб національної збірної».
Переможцями «Звягель-OPEN» стали недавні учасники чемпіонату Європи в Туреччині — Дмитро Корнійчук та Ольга Павлова. У віковій категорії 16-17 років чемпіонкою стала Анастасія Розганяєва, яку місцеві тренери називають молодою надією й очікують, що в перспективі Анастасію включать до збірної України.
Порадували тренерів і вболівальників першими місцями Микола Іванов (категорія 10-11 років) і зовсім юний, восьмирічний Богдан Бондаренко.
«Вдалося все, що запланували. Зокрема, цього разу в якості експерименту створили міжнародну суддівську колегію. Крім наших рефері, бої обслуговували п’ятеро суддів із Білорусі на чолі з головою Мінської федерації карате-до Павлом Пятьком. Також вдалося вкластися у заплановані часові рамки. Вперше поєдинки проводилися одразу на чотирьох татамі, тож ані учасники, ані вболівальники не відчули втоми й не нудьгували», — додав Вадим Рибачок.
Оргкомітет змагань висловлює вдячність директору колегіуму Камілії Сідлецькій за надану спортивну базу, а також Благодійному фонду Литвина «Майбутнє Полісся», який взяв на себе забезпечення призами переможців і призерів.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА