Комп’ютер вимикай, йди у «Непосиду» і пограй!

Комп’ютер вимикай, йди у «Непосиду» і пограй!

Рівно рік минув з дня відкриття розважального центру «Непосида» (у Молодіжному центрі). Діти, які у ньому побували, неодмінно хочуть прийти знову — тут їм повертають дитинство, яке забирають комп’ютерні ігри і телевізор. Як сказав один мій знайомий: «Моя донька при слові «Непосида» шаленіє від радості, а одного разу у понеділок тут був вихідний, то вона стояла під дверима і плакала!».
24 березня у «Непосиді» святкували свій перший день народження, тож цей день запам’ятався дітям та батькам великою кількістю сюрпризів, веселощів та забав. З однією лише різницею, що зазвичай іменинники отримують подарунки в день народження, а тут, навпаки, вирішили віддячити постійним відвідувачам. Про це нам розповіла Недда ЮЗБАШЯН — молода й ініціативна директорка дитячого розважального центру.

— Неддо, найперше хотілося би відзначити реалізовану оригінальну ідею — відкриття дитячого центру є для нашого міста кроком вперед у плані розваг. Яким був цей перший рік роботи?
— Той факт, що на кожному кроці мене тепер впізнають і зі мною вітаються діти, є найкращим свідченням того, що робота нашого центру має відгук у серцях людей. Дуже рада від того, що маю тепер стільки нових друзів серед відвідувачів, що у нас з’явилося багато постійних клієнтів. Саме їх мені найбільше хотілося побачити на дні народження, і саме для них організувати свято — так, зрештою, і вийшло. Ми запросили клоуна, проводили конкурси з дітьми, переможці отримали безкоштовні жетони на атракціони, а учасники — багато сюрпризів. Сподобалося, що разом із дітьми активними були й батьки, які теж не залишилися без подарунків.
— Які розваги пропонуєте відвідувачам?
— Є атракціони для дітей, підлітків, дорослих. Цікаво спостерігати, як батьки з азартом грають в аерохокей, бокс чи баскетбол. До речі, батьки так надихнулися, що запропонували ідею намалювати портрети політиків на грі «колотушка», де треба стукати по таких «штучках» (одну з них за умовами бити не можна!), які несподівано вилазять і ховаються (сміється — авт.). Діти дуже люблять поганяти у «Лабіринті», а батьки цим часом можуть попити у нас каву. Знаєте, усе залежить від настрою, з яким прийшов до нас — якщо налаштований на позитив, то ми його обов’язково підтримаємо і покращимо! Ціна на атракціони — 5 гривень за жетон.
— У «Непосиді» можна організувати день народження для дитини?
— Звісно, і навряд чи можна придумати кращу ідею для дитячого свята. Таке свято однозначно запам’ятається більше за нудне домашнє застілля. Іменинників ми вітаємо і завжди даруємо декілька безкоштовних жетонів на атракціони. Також проводимо акції для дітей з малозабезпечених сімей.
— У вас є професійні тенісні і більярдні столи. Який попит має такий вид відпочинку?
— Це улюблена розвага для багатьох. Тим паче, що столи у нас відповідають найвищим вимогам — на таких проводять змагання високого класу. Працюємо з 13-ї до 23-ї години щодня (окрім понеділка), і завжди до цього часу у нас є клієнти, які грають у більярд чи теніс.
До речі, будь-який алкоголь у нас заборонений, і це принципове рішення. У цьому полягає наш авторитет — як розважального центру, де дбають про здоровий відпочинок для сім’ї!
— Неддо, а чи є плани, які досі не вдалося реалізувати з якихось причин?
— Поки що є не втіленою ідея відкрити дитячу кімнату — з вихователем, на якого можна було би залишити дітей, столами для малювання, м’яким покриттям для ігор. На жаль, умови нам цього не дозволяють. А ще будемо більше працювати над тим, щоб наші клієнти частіше отримували різноманітні бонуси і подарунки.
Розмовляла Юлія КЛИМЧУК
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА