Вітання 15/2013

Вітання 15/2013



































15 квітня святкуватиме День народження Зоряна В’ячеславівна ПАНАСЮК


Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім, нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток сиплються до тебе, немов вишневий цвіт. Хай життєвий досвід творить з буднів свята, а Господь дарує дов­гих-довгих літ!


З любов’ю донечка Дашенька, мама, папа



9 квітня вітаємо з 75-річчям Ніну Степанівну ШЕВЧУК із села Броницька Гута


Матінко наша, вечірня зоря ще не впала, ще квітне ромашками поле життєве твоє. Уклін тобі, рідна, за все, що дала нам, за все, що в нас є. Бажаємо століття ще прожити, здоров’я доброго на добру сотню літ, щоб онуків усіх переженити, благословити правнуків у світ.


З любов’ю діти, онуки, правнучка



11 апреля — 9 лет встречает Анастасия МОСЦИПАН


Пусть будет жизнь — праздник, как добрая сказка, чтоб было больше вниманья, ласки, чтоб было в достатке любви, понимания, чтоб осуществлялись мечты и желания. Пускай будет меньше ошибок и боли, чтобы доставались лишь главные роли, чтоб сердце любило, улыбка сияла, и ты никогда не страдала.


От мамы, папы, сестрички Юли, крёстной Иры и Владика



16 апреля празднует День рождения наша любимая доченька, внучка, сестричка, крестница, племянница — Ирочка ТУРОВЕЦ из села Острожок


Счастья рады пожелать! Веселись, танцуй с друзьями, ведь тебе сегодня — пять! Пусть твоя улыбка светит, словно лучик с высоты, потому что нет на свете лучше девочки, чем ты!


С любовью все родные



11 квітня вітаємо з 60-річчям дорогого чоловіка, батька, дідуся — Юрія Миколайовича ПЕРЕХОДЮКА


Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна, а добро не обминає хату, як не обминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться на Вас, як вишні цвіт, хай малює доля з буднів свято, і Господь дарує Вам багато літ.


З любов’ю дружина, діти, онуки


 

Подяка


Жителі вулиць Мінської та Потапова виносять подяку депутату міської ради Сергію Миколайовичу Мельнику за вчасно надану підтримку у ліквідації підтоплення будинків.


 

Шановні працівники Державтоінспекції Новоград-Волинщини, прийміть щирі вітання з професійним святом!


На вас покладена місія безпеки руху на дорогах. Це й керування рухом, і контроль за технічним станом автотранспорту, і чергування на міських та районних дорогах.

Бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, благополуччя, натхнення, пошани від водіїв і професійних успіхів. Нехай ваша робота буде безпечною та спокійною, а життя — щасливим і радісним. Нехай у ваших сім’ях панують тепло і затишок.


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Івана Степановича ЛЕВКОВСЬКОГО — 15.04.1926 р.н.

Марію Макарівну ГОЛУБЄВУ — 17.04.1927 р.н.

Фаїну Адамівну МІХАЛЬЧУК — 18.04.1953 р.н.

Юрія Аркадійовича СКИБУ — 15.04.1966 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни