Оголошення

У зв’язку з проведенням капітальних ремонтів трансформаторних підстанцій, Новоград-Волинський РЕМ попереджає споживачів про відключення електричної енергії з 9:00 до 17:00:

  • 05.04. — вул.Ш.Алейхема, вул.Яновського, вул.Шевченка (район площі Лесі Українки);

  • 10.04. — вул.Мамайчука, вул.Чернишевського, вул.Шевченка (район центрального парку);

  • 12.04. — вул.Соборності, вул.Шевченка (район перукарні «Чарівниця»);

  • 16.04. — вул.Ушакова (район податкової інспекції);

  • 18.04. — вул.Купріна, вул.Герцена, вул.Короленка.


Новоград-Волинський РЕМ




У зв’язку з частковою розгерметизацією міського колектору на вул.Пархоменка, зменшилася його пропускна спроможність, наслідком чого стало підтоплення мікрорайону «Морське». Проведення ремонтних робіт ускладнилося підняттям грунтових вод у результаті танення снігу та необхідністю їх здійснення на приватних земельних ділянках. Адміністрація міського Водоканалу просить вибачення у мешканців за зменшення тиску води в житлових будинках.


Запрошуємо новоград-волинців на громадські слухання, які відбудуться 19 квітня, о 14 год. у конференц-залі Будинку рад. Обговорюватимуться два проекти рішення міської ради — регуляторних актів — „«Про затвердження Порядку визначення та відшкодування міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок, з порушенням законодавства про плату за землю» та «Про затвердження Порядку оформлення права користування земельною ділянкою для здійснення тимчасової прибудови до приміщень багатоквартирних житлових будинків, які плануються під реконструкцію». З проектами можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у рубриці «Нормативна база — проекти рішень міської ради». Довідки можна отримати за телефоном: 3-55-66 (відділ земельних відносин управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради).