Два пенальті й вилучення зробили результат

Два пенальті й вилучення зробили результат

Після кількох сезонів прикрих для вболівальників непорозумінь ФК «Авангард» повернувся до чемпіонату України серед аматорських команд. Однак його повернення не видалося тріумфальним. У першому турі «Авангард» зазнав поразки в домашній грі проти команди «Збруч» із Волочиська Хмельницької області з рахунком 1:2.
Першу половину гри «Авангард» виграв. Єдиний гол після помилки голкіпера провів Володимир Бондарчук. Проте, варто визнати, кращу комбінаційну гру демонстрували гості. У другій 45-хвилинці вони продов­жили свої набіги на володіння господарів. Наслідком атак став пенальті й вилучення за другу жовту картку Максима Омельченка — 1:1.
Дещо згодом «Збруч» отримав право на ще один одинадцятиметровий штрафний удар, після якого рахунок став 1:2. Гравці «Авангарду» намагалися звести матч бодай до нічиєї, однак до відверто гольових нагод не доходило. Тож маємо стартову поразку. Втім уболівальники мають надію на реабілітацію, адже вже через два тижні «Авангард» знову гратиме вдома — у матчі другого туру до Новограда завітає ФК «Вінниця».
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА