«Школа Успіху»

«Школа Успіху»

Цього року, завдяки керівникам гуртка «Школи лідера» О.Є.Костюк та танцювального колективу «Модерн» С.В.Мамаєнко мені вдалося здійснити свою мрію і потрапити у освітній, безкоштовний проект Благодійного фонду братів Кличків. Це унікальний літній проект для дітей 12-14 років. У «Школі Успіху» ми перебували з 12 по 26 липня. 12 липня для мене розпочалась надзвичайно захоплю­юча сторінка життя. Для того, щоб стати учасником, потрібно було заповнити анкету, прикріпити до неї файли, відео, фотографії, які демонструють мої творчі здібності та досягнення.
Загалом участь у конкурсі взяло багато талановитих дітей зі всієї країни, але пройшли всього 150. Також нам випала можливість поспілкуватися з дітьми з Казахстану та США. Протягом двох тижнів ми отримали важливий досвід у найрізноманітніших сферах. Учасників було розподілено за дев’ятьма напрямками: майстрування, музика та гра на інструментах, космос та астрономія, мистецтво танцю, фото та композиція, природа та екологія, мистецтво театру та кіно, IT та ігри, журналістика.
До кожної зі студій навідувались «зіркові», відомі, цікаві гості, котрі проводили майстер-класи, ділилися досвідом та відкривали професійні секрети. Кожна студія працювала над проектом, який мала продемонструвати на Гала-концерті. Звичайно ж, до нас приїжджали такі відомі люди, як брати Клички, Катерина Осадча, Григорій Решетник, Злата Огнєвич, Анатолій Анатоліч, Олександр Скічко, Анастасія Даугулє та ін. Ми спілкувалися, фотографувалися, брали автографи та танцювали «Тунак». Учасників «Школи Успіху» чекало безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. Кожен день — це нова історія. Тому варто взяти участь у цьому проекті. Це ваш шанс стати успішною людиною!
Н.ПЛАХОТНА, член гуртка «Школа лідера»