ФК «Коростень» наздогнав «Полісся»

Городничани, які від початку фінальної частини чемпіонату Житомирської області утримували одноосібне лідерство, демонструючи серію із п’яти перемог, знову втратили очки. Цього разу вони розписали мирову із бердичівським «Шкіряником» — 1:1.
На вершині турнірної таблиці відбулися зміни. ФК «Коростень», завдяки двом перемогам (на виїзді над «Шкіряником» і вдома над «Руденом»), не лише наздогнав за очками городницьке «Полісся», а й випередив його за кращою різницею забитих/пропущених м’ячів.
У той же час дві поспіль поразки відкинули «Авангард» на 5 місце. Нагадаємо, позаминулої середи у пропущеному матчі 3-го туру «Авангард» поступився вдома черняхівському «Рудену» — 1:2, а в суботу, 21 вересня, у календарній грі 7-го туру програв на виїзді баранівському «Кераміку» — 2:3. Здобувши всього дві перемоги в шести іграх, «Авангард» із шістьма очками суттєво відстав від трійки лідерів.
Згідно з календарем, перше коло чемпіонату області завершилося. Хоча й залишаються не зіграними три матчі. Втім, уже зараз все йде до того, що чемпіона між собою розіграють ФК «Коростень» (17 очок), «Полісся» (17 очок) та «Керамік» (16 очок).
Олег БРЮХАНОВ